Betpost

«Σκληρό καρύδι» η Δανία για τους Άγγλους που όμως θα σκοράρουν για τον τετραπλασιασμό από το Pamestoixima!

«Σκληρό καρύδι» η Δανία για τους Άγγλους που όμως θα σκοράρουν για τον τετραπλασιασμό από το Pamestoixima!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima «με άρωμα EURO» για την αναμέτρηση μεταξύ της Δανίας και της Αγγλίας (19:00).

Μπορεί η Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κέρδισε τους πολύ αξιόμαχους Σέρβους (1-0) στο παιχνίδι της πρεμιέρας του 3ου ομίλου, όμως η εμφάνισή της δεν έθελξε. Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς οι «χαμηλές πτήσεις» πολλών μελών της αρχικής ενδεκάδας δημιούργησαν πηγή ανησυχίας και προβληματισμού στο κοινό της χώρας. Παραπλήσια η κατάσταση και για τους Δανούς του Χιούλμαντ, οι οποίοι στο παιχνίδι με τους Σλοβένους, δεν έδειξαν καλό πρόσωπο.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων (21/06, 19:00) αναμένεται να ευχαριστήσει έναν και να δυσαρεστήσει πολύ τον χαμένο. Στην περίπτωση της ισοπαλίας, αμφότεροι θα «χάσουν έδαφος», ενώ πάντοτε παραμονεύουν οι πάντοτε υπολογίσιμες Σερβία και Σλοβενία που στο μεταξύ θα έχουν αναμετρηθεί και μεταξύ τους λίγο νωρίτερα (16:00).

Για την Αγγλία, γρίφος παραμένει η ικανότητα ανταπόκρισης στις συνθήκες του παιχνιδιού του μεσαίου άξονα της ομάδας με δεδομένο πως το πείραμα με τον Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ κάθε άλλο παρά από επιτυχία στέφθηκε. Και τα άκρα της αγγλικής ομάδας όμως δείχνουν κουρασμένα και αυτό αναμένεται να δημιουργήσει ελκυστικούς συνδυασμούς για την στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Pamestoixima. Και οι Δανοί, όμως είναι μία πολύ καλή ομάδα, πλήρως απρόβλεπτοι και δεν θα πρέπει κανείς να τους υποτιμήσει.

Το παιχνίδι αυτό πάντως, αποτελεί ένα rematch του μεγάλου ημιτελικού για το EURO του 2020 μεταξύ των δύο «μονομάχων» με ό,τι δεδομένα κι αν αυτό συνεπάγεται.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(19:00) ΔανίαΑγγλία, Ισοπαλία και Under 3.5 σε απόδοση 3.95 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0