Betpost

Φαβορί οι Σέρβοι, «μαχητές» οι Σλοβένοι και πολλά... γκολ για το 2.37 από τη Novibet!

Φαβορί οι Σέρβοι, «μαχητές» οι Σλοβένοι και πολλά... γκολ για το 2.37 από τη Novibet!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Σλοβενίας με τη Σερβία την Πέμπτη (20/06) εν όψει της 2ης αγωνιστικής στο EURO 2024.

Έντονη ευρωπαϊκή δράση με άφθονα γκολ, αυτογκόλ, θέαμα και εκπλήξεις. Την Πέμπτη (20/06) Σλοβενία και Σερβία έχουν σειρά να αναμετρηθούν, με τους φιλοξενούμενους να επιζητούν απεγνωσμένα τη νίκη, βρισκόμενοι στην τελευταία θέση του ομίλου τους με μηδέν βαθμούς.

Αν και η Αγγλία δεν εμφανίστηκε πλήρως φορμαρισμένη (16/06), με τους Σέρβους να έχουν ευκαιρίες αλλαγής του τελικού αποτελέσματος, εκείνοι τις άφησαν να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Πολύ νεύρο και τσαγάνο, το οποίο όμως αν δεν κατευνάσουν, μπορεί να τους γυρίσει... μπούμερναγκ. Χρειάζονται ψυχραιμία, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό αν θέλουν να φέρουν νίκη κόντρα στη Σλοβενία.

Η οικοδέσποινα από την άλλη, εμφάνισε μεγαλύτερη μαχητικότητα. Παρόλο που «πλήχθηκε» νωρίς στο ματς με τη Δανία από το γκολ του Έρικσεν, δεν τα παράτησε και 60’ μετά ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο κράτησε ζωντανό το... όνειρο και το ταξίδι της μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν συνολικά τέσσερις φορές, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως συνήθως οι συναντήσεις τους καταλήγουν σε δυνατές... κόντρες, με δύο ισοπαλίες και από μια νίκη για κάθε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Και τα δύο μέρη έχουν ανάγκη τη νίκη, η μία για να μεγαλώσει το προβάδισμά της και η άλλη για να μην «σβήσουν» οι όποιες ελπίδες της. Αν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θεωρούνται φαβορί για αυτή την αναμέτρηση, επικεντρωθούν στον στόχο τους μπορεί και να τα καταφέρουν, αν και η Σλοβενία δείχνει πιο σίγουρη. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα... λείψουν τα γκολ.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(16:00) Σλοβενία – Σερβία, Over 2.5 και G/G σε απόδοση 2.37 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0