Betpost

Στοίχημα: Σκωτία - Ελβετία με G/G στο 1.99

Στοίχημα: Σκωτία - Ελβετία με G/G στο 1.99
Η δράση δεν σταματάει στα γήπεδα της Γερμανίας και σήμερα Τετάρτη (19/06) διεξάγονται ακόμη τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Σκωτία - Ελβετία την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ εσείς μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε και για το Κόπα Αμέρικα 2024 το οποίο διεξάγεται από τις 20 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

Στις 22:00 η Σκωτία αντιμετωπίζει την Ελβετία για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Σκωτία, που διασύρθηκε με 5-1 από τη Γερμανία στην πρεμιέρα. Πλέον η πρόκριση είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, ως καλύτερη τρίτη είναι πρακτικά αδύνατον να περάσει, μόνο με 2/2 μπορεί να ελπίζει και πάλι δεν εξαρτάται από τον εαυτό της, αφού η Ελβετία βρίσκεται ήδη στο +3. Αυτό σημαίνει πως σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να δει με καλό μάτι την ισοπαλία, θα πρέπει να αλλάξει γενικότερα φιλοσοφία.

Αντίθετα, η Ελβετία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνιση της κόντρα στην Ουγγαρία, της οποίας επικράτησε με 3-1 στην πρεμιέρα, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά. Όπως και να έχει, πήρε ένα πολύ καθαρό προβάδισμα πρόκρισης μετά και το 5-1 της Γερμανίας επί της Σκωτίας. Ακόμα και ως καλύτερη τρίτη έχει πιθανότητες να περάσει, είναι όμως σαφές πως αυτή τη στιγμή ο εφικτός στόχος είναι η δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Σκωτία είναι υποχρεωμένη να ψάξει σε αυτό το παιχνίδι ένα θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζει στην πρόκριση στα νοκ άουτ. Η Ελβετία μπορεί να εκμεταλλευτεί ιδανικά τους κενούς χώρους και περιμένουμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.99.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0