Betpost

«Πληγώνει» η Τσεχία τους Πορτογάλους για τον… επταπλασιασμό από το Pamestoixima!

«Πληγώνει» η Τσεχία τους Πορτογάλους για τον… επταπλασιασμό από το Pamestoixima!

Διαβάστε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports με ενισχυμένες αποδόσεις, από το Pamestoixima για την αναμέτρηση μεταξύ της Πορτογαλίας και της Τσεχίας (22:00) για το EURO 2024!

TO EURO 2024 παίζει μπάλα στο Pamestoixima και η αναμέτρηση μεταξύ της Πορτογαλίας και της Τσεχίας (18/06, 22:00) για τον 6ο όμιλο δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε ένα γκρουπάκι, που πάντως μας φέρνει στο νου μια ελαφρά θλίψη, εξαιτίας του γεγονότος πως σε αυτόν θα μπορούσε να βρίσκεται η «Επίσημη Αγαπημένη».

Οι μάχες ξεκινούν αύριο και η Πορτογαλία προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Απέναντί της, η παρέα του αειθαλούς, Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρει την Τσεχία, την οποία πολλοί υποτιμούν, αλλά το ρόστερ της είναι άκρως υπολογίσιμο μέγεθος.

Η ομάδα του Ιβάν Χάσεκ διαθέτει ένα αρκετά ισορροπημένο ρόστερ με τους δύο Τσέχους της Γουέστ Χαμ (Σούτσεκ και Τσουφάλ) αλλά και τους δύο (πρωταθλητές) της Λεβερκούζεν (Χλόζεκ και Σικ) να ξεχωρίζουν. Με ποιότητα σε όλες τις γραμμές, η Τσεχία δείχνει ικανή να προκαλέσει ζημιές σε μία ομάδα, όπου βάσει αποδόσεων προσφέρεται ως ένα από τα ισχυρά φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.  Η ομάδα του BN Sports με τη βοήθεια του Pamestoixima ετοιμάζει μία ιδιαίτερη πρόταση για την μεγάλη αναμέτρηση. Είστε έτοιμοι;

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) ΠορτογαλίαΤσεχία, Τσεχία και Under 3.5 σε απόδοση 7.35 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0