Betpost

Μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ Ζβέρεφ και Αλκαράθ και «τετραπλασιασμός» από τη Novibet!

Μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ Ζβέρεφ και Αλκαράθ και «τετραπλασιασμός» από τη Novibet!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από τη Novibet για τον μεγάλο τελικό του Roland Garros μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Σάσα Ζβέρεφ.

Ο μεγάλος τελικός του φετινού Roland Garros είναι γεγονός. Σάσα Ζβέρεφ και Κάρλος Αλκαράθ ετοιμάζονται να προσφέρουν μία ανεπανάληπτη μάχη. Αναμφίβολα οι δυο τους αποτελούν δύο από τους πλέον, αν όχι τους πιο φορμαρισμένους, αθλητές του ATP με τον 21χρονο Ισπανό να διαθέτει ίσως ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά και την ψυχολογία καθώς έχει πανηγυρίσει ήδη την κατάκτηση 2 Grand Slam τίτλων, του US Open το 2022 και του Wimbledon 2023. Αυτή τη στιγμή, προσδοκά την κατάκτηση ενός Roland Garros σε μία επιφάνεια στην οποία λατρεύει να αγωνίζεται. Απέναντί του ο Σάσα Ζβέρεφ, ο οποίος στα 27 του έτη δεν έχει ακόμη κατακτήσει κάποιον major τίτλο, πράγμα που προσθέτει δεδομένα πίεση, αλλά εφόσον το χειριστεί σωστά αποτελεί και το τέλειο κίνητρο.

Οι δυο τους πραγματοποίησαν μία εξαιρετική πορεία μέχρι τον τελικό, με τον Αλκαράθ να αποκλείει κατά σειρά τους Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, Στέφανο Τσιτσιπά, Γιανίκ Σίνερ (όπου έγινε ματσάρα) και τώρα περιμένει τον Γερμανό. Αντίστοιχα, ο Γερμανός με καταγωγή από το Αμβούργο, απέκλεισε τους Χόλγκερ Ρούνε, Άλεξ ντε Μινόρ, Κάσπερ Ρουντ και τώρα θα συναντήσει το νεαρό Ισπανό. Με εξαίρεση την τιτανομαχία των ΣίνερΑλκαράθ, οι δυο τους ξεπέρασαν τους αντιπάλους τους με σχετική άνεση, εξέλιξη που προδιαθέτει για τελικό που μπορεί να φτάσει έως και τα πέντε σετ. Σε ό,τι αφορά το μεταξύ τους Head to Head, o Γερμανός διαθέτει ελαφρά υπεροχή έναντι του Ισπανού με 5 νίκες και 4 ήττες. Η Novibet προσφέρει πολλές επιλογές για την αναμέτρηση του μεγάλου τελικού.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(15.30) Σάσα Ζβέρεφ – Κάρλος Αλκαράθ, Σύνολο σετ 5 σε απόδοση 3.45 από τη Novibet.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0