Betpost

Η Εθνική σκοράρει απέναντι στη Γερμανία και την «προειδοποιεί» μέσω του… Pamestoixima για το EURO!

Η Εθνική σκοράρει απέναντι στη Γερμανία και την «προειδοποιεί» μέσω του… Pamestoixima για το EURO!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την φιλική αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ελλάδα, μία εβδομάδα πριν από τη σέντρα του EURO.

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην κατάφερε να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας και να επιστρέψει σε μία μεγάλη διοργάνωση, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, όμως η προσπάθεια των διεθνών ήταν εξαιρετική.

Ναι, αποκλείστηκαν από τη Γεωργία, όμως έτσι λειτουργεί μία διαδικασία των πέναλτι και αυτό πρέπει να γίνει αποδεκτό. Πάλεψε η Ελλάδα και τώρα, βρίσκεται και πάλι ενωμένη, για να αντιμετωπίσει τη Γερμανία σε φιλική συνάντηση.

Οι γηπεδούχοι προετοιμάζονται για το EURO, αναμένεται να μην μπουν στη διαδικασία να πατήσουν ιδιαίτερα το… γκάζι, φιλοδοξούν να μην αποκομίσουν κάποιον τραυματισμό. Προφανώς και είναι το φαβορί, όμως η αλήθεια είναι πως θα πάμε με το… G/G.

Δέχεται γκολ η Γερμανία, στα τρία από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, θα καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα η Εθνική μας ομάδα, που διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά. Πληρώνει εξαιρετικά η εν λόγω επιλογή στο Pamestoixima.gr.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21:45) Γερμανία – Ελλάδα G/G στο 1.84 από το Pamestoixima.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0