Betpost

Προσδεθείτε για την τρελή ματσάρα του Στέφανου με τον Αλκαράθ και τον... «τετραπλασιασμό» από το Pamestoixima!

Προσδεθείτε για την τρελή ματσάρα του Στέφανου με τον Αλκαράθ και τον... «τετραπλασιασμό» από το Pamestoixima!

Διαβάστε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την μεγάλη «σκυλομαχία» (04/06, 21:15) μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Κάρλος Αλκαράθ για τους «8» του Roland Garros!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάρλος Αλκαράθ «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους (04/06, 21:15) με φόντο το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης του Roland Garros. Οι δύο μονομάχοι είναι σε πολύ καλή φόρμα και η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με υψηλό ενδιαφέρον. Υπενθυμίζεται πως το Head to Head μεταξύ των δύο ανταγωνιστών, ευνοεί συντριπτικά τον 21χρονο Ισπανό, ο οποίος μετράει πέντε νίκες σε βάρος του Έλληνα πρωταθλητή σε ισάριθμες συναντήσεις. Η νέα μεταξύ τους συνάντηση ωστόσο, μικρή σχέση θα έχει με τις προηγούμενες, με δεδομένο το υψηλό διακύβευμα και φυσικά το κίνητρο του Στέφανου που όπως η ομάδα του BN Sports προβλέπει πως θα είναι πολύ υψηλό.

Στην προηγούμενη φάση, ο Κάρλος Αλκαράθ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Καναδού Φέλιξ Οζέ – Αλιασίμ (3-0 σετ) και έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με τον Έλληνα πρωταθλητή. Η παράδοση είναι με το μέρος του και αυτό είναι κάτι που του δίνει «αέρα».

Από την δική του πλευρά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ξεπέρασε με άνεση, παρά τις αρχικές δυσκολίες, το εμπόδιο του Ιταλού, Ματέο Αρνάλντι με 3-1 σετ και η αλήθεια είναι πως στο μέτρο του δυνατού έκανε κι αυτός τη δική του συντήρηση ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τον Ισπανό, ανερχόμενο αστέρα. Εφόσον ξεπεράσει και την ψυχολογική παράμετρο, μπορεί και να έχει ιδιαιτέρως αυξημένες πιθανότητες να εξασφαλίσει μία τρελή πρόκριση στην τετράδα του Roland Garros, όπου όλα είναι πιθανά.

Η ομάδα του BN Sports, με τη βοήθεια του Pamestoixima, ετοιμάζει μία ιδιαιτέρως ελκυστική και εφικτή πρόταση, η οποία δεν θα πάει… κόντρα στον Έλληνα τενίστα.

Συνοπτικά, η πρόταση BN Sports:

(04/06, 21:15) Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρλος Αλκαράθ, over 1.5 Τάι Μπρέικ στο παιχνίδι σε απόδοση 4.00 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0