Betpost

Η Κρεμονέζε θα κερδίσει τον προβιβασμό στη Serie A και η Interwetten θα «πενταπλασιάσει» τα κέρδη μας!

Η Κρεμονέζε θα κερδίσει τον προβιβασμό στη Serie A και η Interwetten θα «πενταπλασιάσει» τα κέρδη μας!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports από την Interwetten για την αναμέτρηση των play offs της Serie B, μεταξύ της Βενέτσια και της Κρεμονέζε!

Στο Πιερλουίντζι Πέντζο, Βενέτσια και Κρεμονέζε θα δώσουν το παιχνίδι «όλα τα λεφτά» με στόχο την προαγωγή στην Serie A. Το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην Κρεμόνα (30/05), ολοκληρώθηκε σε μία πλήρη ισορροπία 0-0 και οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο παιχνίδι στη Βενετία το οποίο αναμένεται να κρίνει και τον τελικό θριαμβευτή.

Οι διαφορές των δύο μονομάχων που κατέλαβαν την τρίτη (Βενέτσια) και την τέταρτη (Κρεμονέζε) θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Serie B είναι πραγματικά οριακές και όλα δείχνουν πως τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η έδρα ενδέχεται σίγουρα να παίξει έναν μικρό ρόλο, ενώ οι Βενετσιάνοι διαθέτουν στις τάξεις τους και τον κορυφαίο σκόρερ της λίγκας, Γιόελ Πογιάνμπαλο.

Η Κρεμονέζε δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει, παραμένει δίχως ήττα. Στον αντίποδα, η Βενέτσια στους τελευταίους πέντε αγώνες της έχει δύο ήττες. Μία από την Σπέτσια του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και μία ακόμη από την Καταντσάρο. Η Interwetten προσφέρει αρκετές και ελκυστικές επιλογές για την συγκεκριμένη μεγάλη αναμέτρηση.

Συνοπτικά, η πρόταση του ΒΝ Sports:

(02/06, 21:30) ΒενέτσιαΚρεμονέζε, θα σκοράρει μόνο η Κρεμονέζε σε απόδοση 5.25 από την Interwetten.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0