Betpost

Σκοράρουν Μετς και Σεντ Ετιέν με... φόντο τη Ligue 1 για τον «διπλασιαμό» της Novibet!

Σκοράρουν Μετς και Σεντ Ετιέν με... φόντο τη Ligue 1 για τον «διπλασιαμό» της Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μετς με τη Σεντ Ετιέν (02/06, 18:00), για τη ρεβάνς των μπαράζ ανόδου-υποβιβασμού στη Ligue 1.  

Μετς και Σεντ Ετιέν έρχονται αντιμέτωπες για τη ρεβάνς των μπαράζ της Ligue 1. Από τη μία, η γηπεδούχος Μετς θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της στα μεγάλα «σαλόνια» του γαλλικού ποδοσφαίρου, ενώ από την άλλη η Σεντ Ετιέν να ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία.

Λίγες ημέρες πριν, οι «στεφανουά» πήραν το πρώτο παιχνίδι νικώντας στο γήπεδό τους με 2-1 (30/05). Είχαν προηγηθεί νωρίς, προτού η Μετς ισοφαρίσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, η Σεντ Ετιέν πήρε ισχνό προβάδισμα για την άνοδο χάρη στο γκολ του Καρντόνα στο 80’ και τώρα θα κοιτάξει να διασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα.

Η Μετς φέτος έχει δυσκολευτεί πολύ να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα εντός έδρας ματς, ενώ οι «πράσινοι» έβρισκαν συχνά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να σπάσουν… καρδιές, πιστεύουμε ότι η Μετς θα ανοιχτεί για να βρει τουλάχιστον ένα γκολ και έτσι θα αφήσει ακάλυπτους χώρους. Γι’ αυτό ποντάρουμε στο G/G για το ασφαλές 1.77 της Novibet.

Η πρόταση του BN Sports:

(02/06, 18:00) Μετς – Σεντ Ετιέν G/G σε απόδοση 1.77 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0