Betpost

Η Σεντ Ετιέν κάνει το πρώτο βήμα ανόδου για τον «διπλασιαμό» στο Pamestoixima!

Η Σεντ Ετιέν κάνει το πρώτο βήμα ανόδου για τον «διπλασιαμό» στο Pamestoixima!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με την Μετς (30/05, 21:30), σε ματς ανόδου-υποβιβασμού για την Ligue 1.

Στο πρώτο ματς-μπαράζ, η Σεντ Ετιέν υποδέχεται τη Μετς με στόχο την επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια» του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Η Σεντ Ετιέν τερμάτισε 3η στην κανονική διάρκεια της Ligue 2, και με την ήττα στην τελευταία αγωνιστική από την Κεβιγί Ρουέν (17/05, 2-1), χάνοντας την ευκιαρία για απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Στον ημιτελικό των μπαράζ, πέρασε το εμπόδιο της Ροντέ νικώντας με 2-0 (24.05) και τώρα βρίσκεται δύο 90λεπτά μακριά από την άνοδο.

Η Μετς, από την άλλη, τερμάτισε 16η στη Ligue 1 και περίμενε τον αντίπαλο που θα πρόκυπτε από τον ημιτελικό των μπαράζ, ώστε να διεκδικήσει την παραμονή της.

Στα μεταξύ τους ματς, την περσινή σεζόν η Μετς επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις. Ωστόσο, οι «πράσινοι» είναι αυτοί που τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και θα «χτίσουν» πάνω σε αυτή για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα μπροστά στον κόσμο τους.

Άλλωστε, φέτος στα εντός έδρας τους παίρνουν συνήθως τη νίκη, σε αντίθεση με τις εξορμήσεις της Μετς. Συνεπώς, ποντάρουμε στη νίκη της Σεντ Ετιέν για το 2.12 του Pamestoixima.

Η πρόταση του BN Sports:

(30/05, 21:30) Σεντ Ετιέν – Μετς 1, σε απόδοση 2.12 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0