Betpost

Η Βέχεν εξασφαλίζει νίκη και παραμονή στην Bundesliga 2 για το «ταμείο» της Interwetten!

Η Βέχεν εξασφαλίζει νίκη και παραμονή στην Bundesliga 2 για το «ταμείο» της Interwetten!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Βέχεν με την Ρέγκενσμπουργκ (28/05, 21:30), σε ματς ανόδου-υποβιβασμού για την Bundesliga 2.

Η Βέχεν υποδέχεται την Ρέγκενσμπουργκ με φόντο την παραμονή της στην Bundesliga 2. Από την άλλη, η Ρέγκενσμπουργκ ταξιδεύει για να πανηγυρίσει μία νίκη που θα την «ανεβάσει» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στην πρώτη τους συνάντηση λίγες ημέρες πριν (24/05), οι δυο τους ήρθαν ισόπαλες με το 2-2 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς σχετικά με την άνοδο και τον υποβιβασμό στην Bundesliga 2.

Η γηπεδούχος Ρέγκενσμπουργκ είχε προηγηθεί στο πρώτο μέρος, η Βέχεν ανέτρεψε την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είδε την αντίπαλό της να ισοφαρίζει δέκα λεπτά πριν το φινάλε του ματς.

Αναμένεται να… ραγίσουν καρδιές, με την κάθε μία να θέλει τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Σε ένα ματς σίγουρα αμφίρροπο, πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος Βέχεν θα καταφέρει να νικήσει και θα κάνει τον κόσμο της να χαμογελάσει με την παραμονή της στην κατηγορία. Γι’ αυτό, ποντάρουμε στον «άσσο» για το 1.90 της Interwetten.

Η πρόταση του BN Sports:

(28/05, 21:30) Βέχεν - Ρέγκενσμπουργκ 1, σε απόδοση 1.90 από την Interwetten

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0