Betpost

Η Interwetten «παίζει μπαλάρα» και στη EUROVISION και προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις στα φαβορί! (video)

Η Interwetten «παίζει μπαλάρα» και στη EUROVISION και προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις στα φαβορί! (video)

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις του BN Sports με «άρωμα» EUROVISION, από την Interwetten η οποία προσφέρει πλήθος επιλογών!

Η μεγάλη βραδιά για τους φιλότεχνους και φιλόμουσους της Ευρώπης «έφτασε». Βραδιά EUROVISION η αποψινή με τους 26 μονομάχους (25 εάν ληφθεί υπόψιν η επικείμενη μη συμμετοχή της ολλανδικής ομάδας λόγω αποκλεισμού) να έχουν λάβει θέσεις μάχης, προκειμένου να χαρίσουν στο κοινό ερμηνείες που θα συγκινήσουν και θα τους προσφέρουν την πρωτιά.

Η συζήτηση για τα φαβορί έχει «φουντώσει» και ως αδιαφιλονίκητο προβάλλουν οι Κροάτες, οι οποίοι κατέρχονται στον διαγωνισμό με ένα πολύ «πιασάρικο» και γεμάτο μπρίο τραγούδι, γεγονός που τους αποδίδει τον απόλυτο χαρακτηρισμό του φαβορί (1.73 απόδοση από την Interwetten).

Ως ενδιαφέρουσα επιλογή φαντάζει η παρουσία της Ιρλανδίας, με τους εκπροσώπους της χώρας να έχουν επενδύσει πολλά στο στήσιμο ενός κυκλοθυμικού, με δραματικά στοιχεία σκηνικού. Η επιλογή της Ιρλανδίας προσφέρεται στα 18.00 από την Interwetten.

Στο κουπόνι «Νικητής EUROVISION» της Interwetten εντοπίζονται κι άλλες επιλογές και εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον εμφανίζει και η επιλογή της γειτονικής Κύπρου, με την Σίλια Καψή σε μία πολύ συμπαθητική «ξεσηκωτική» εκτέλεση, η οποία προσφέρεται σε απόδοση (κρατηθείτε)… 325 από την Interwetten. Επιλογές για κάθε έμπνευση.

Συνοπτικά, οι προτάσεις του BN Sports:

  • Κροατία σε απόδοση 1.73 από την Interwetten
  • Ιρλανδία σε απόδοση 18.00 από την Interwetten
  • Κύπρος σε απόδοση 325 από την Interwetten (πρόταση έμπνευση)

Μπείτε και επιλέξτε στην Interwetten τον νικητή της φετινής 68ης διοργάνωσης EUROVISION.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0