Betpost

Η Νις νικάει με… φόντο το Champions League και «πληρώνει» στο Pamestoixima!

Η Νις νικάει με… φόντο το Champions League και «πληρώνει» στο Pamestoixima!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Νις με τη Χάβρη (10/05, 22:00), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η Νις υποδέχεται στην Αλιάνζ Ριβιέρα τη Χάβρη, σε μία σημαντική αναμέτρηση για τη μάχη των εισιτηρίων του Champions League, αλλά και της… παραμονής.

Ο Φραντσέσκο Φαρόλι βλέπει την ομάδα του στην 5η θέση της βαθμολογίας και «κυνηγάει» τη Λιλ για να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα… αστέρα. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Στρασβούργου (28/04, 1-3) και ξέρει ότι με «τρίποντο» πλησιάζει στον ένα βαθμό τη Λιλ.

Μόλις μία νίκη έχει η Νις στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς, καθώς ένα σερί κακών αποτελεσμάτων την «γκρέμισαν» από τη βαθμολογία.

Από την άλλη, η Χάβρη παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και με 32 βαθμούς είναι μόλις τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τον «αέρα» αυτό της έδωσε το νικηφόρο 3-1 επί τους Στρασβούργου (04/05), ωστόσο στις εξορμήσεις της δυσκολεύεται να φύγει με το…χαμόγελο. Μάλιστα, η τελευταία της εκτός έδρας επικράτηση ήταν το 2023 απέναντι στην Τουλούζ!

Ισχυρό το κίνητρο της νίκης για αμφότερες τις ομάδες, ωστόσο πιστεύουμε ότι αυτό της Νις είναι… μεγαλύτερο και θα αποδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο για το 1.85 του Pamestoixima.

Η πρόταση του BN Sports:

(10/05, 22:00) Νις – Χάβρη 1 και Over 1.5 σε απόδοση 1.85 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0