Betpost

H Γκράτσεβα «υψώνει» τείχος στη Σάκκαρη και η Interwetten προσφέρει μυθικά κέρδη!

H Γκράτσεβα «υψώνει» τείχος στη Σάκκαρη και η Interwetten προσφέρει μυθικά κέρδη!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από την Interwetten μεταξύ της Μαρίας Σάκκαρη και της Βαρβάρα Γκράτσεβα για το Open της Ρώμης!

Με «φόντο» το πρώτο βήμα προς μία σπουδαία πορεία στη χωμάτινη επιφάνεια της Ρώμης και την πρόκριση στη φάση των 32, η Μαρία Σάκκαρη (νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης και νούμερο 5 στο seed της Ρώμης) «ρίχνεται» στη μάχη απέναντι στη ρωσικής καταγωγής, με γαλλικό διαβατήριο, Βάρβαρα Γκράτσεβα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει καταγεγραμμένη στο ενεργητικό της μία αξιομνημόνευτη πορεία έως τον ημιτελικό της Ρώμης (2019), ενώ έκτοτε και στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κινείται σε «χαμηλές πτήσεις».

Σε ό,τι αφορά το head to head, αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο αθλητριών, μετά την συνάντησή τους στο Open του Λιντς της Αυστρίας τον Φεβρουάριο του 2023. Σε εκείνο το παιχνίδι, η Μαρία είχε επικρατήσει με 2-0 σετ (6-4 και 6-2). Όμως, η ομάδα του BN Sports επιχειρεί μία παρακινδυνευμένη πρόβλεψη, η οποία στην Interwetten ανταμείβει για τα... πάρα πολύ καλά.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(10/05, 12:00), Μαρία ΣάκκαρηΒαρβάρα Γκράτσεβα, 1-2 σετ σε απόδοση 10.00 από την Interwetten.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0