Betpost

Η Μπόλτον «σαρώνει», πάει τελικό και η Novibet… πληρώνει!

Η Μπόλτον «σαρώνει», πάει τελικό και η Novibet… πληρώνει!

Δείτε την πρόβλεψη του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπόλτον με την Μπάρνσλεϊ την Τρίτη (07/05) εν όψει της ρεβάνς στα ημιτελικά των play offs της League One.

Όσο οι ευρωπαϊκές βραδιές παίρνουν τα... ηνία και τα πρωταθλήματα έχουν μπει σε παύση, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στις μικρότερες κατηγορίες. Στην League One, η Μπόλτον θα φιλοξενήσει τη Μπάρνσλεϊ εν όψει της ρεβάνς των ημιτελικών στα play offs.

Η οικοδέσποινα παραμένει αήττητη στα τελευταία της οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και θεωρείται δικαίως το φαβορί, ενώ αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει τα επτά τελευταία ματς.

Η Μπάρνσλεϊ θα πρέπει να ανοιχτεί, καθώς αν θέλει να παραμείνει στο... παιχνίδι της διεκδίκησης του τελικού στο «Γουέμπλεϊ» χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ. Στην έδρα της Μπόλτον δεν έχουν πανηγυρίσει παρά μόνο μια φορά σε ολόκληρη την ιστορία τους, παρόλα αυτά.

Δεδομένου του αποτελέσματος στην πρώτη αναμέτρηση όμως (3-1), δεν θα το πετύχουν για δεύτερη φορά, με την οικοδέσποινα να κλείνει μια σίγουρη θέση στον τελικό, περιμένοντας την αντιπαλό της, η οποία θα αναδειχθεί από την αναμέτρηση ΌξφορντΠίτερμπρο.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Μπόλτον – Μπάρνσλεϊ, 1 σε απόδοση 1.72 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0