Betpost

Η Ουντινέζε δεν «μασάει» από τη Νάπολι και το Pamestoixima προσφέρει έναν άνετο διπλασιασμό!

Η Ουντινέζε δεν «μασάει» από τη Νάπολι και το Pamestoixima προσφέρει έναν άνετο διπλασιασμό!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση της 35ης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ της Ουντινέζε και της Νάπολι.

Αλήθεια, σε τι ελπίζει η Νάπολι; Μοιάζει με ένα εύλογο ερώτημα, με δεδομένο πως η 35η αγωνιστική της Serie A βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την ομάδα του Καλτσόνα να έχει κατρακυλήσει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -6 από τη Λάτσιο και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και με αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή της. Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν, 12 βαθμοί θα μπορούσαν να είναι αρκετοί για αυτό το «μικρό θαύμα», με συνδυασμό αποτελεσμάτων κάτι που δεν αποτελεί δείχνει ρεαλιστικό.

Απέναντί τους, η Ουντινέζε, η οποία «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς, καθώς βρίσκεται στην 18η θέση (29 β.) και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Στο «Φρίουλι» θα γίνει «μάχη» και η γηπεδούχος ομάδα φαίνεται πως έχει υψηλότερο κίνητρο. Η ομάδα του BN Sports θα ακολουθήσει το ένστικτο της επιβίωσης και το Pamestoixima φροντίζει για τα υπόλοιπα με τις εξαιρετικές του αποδόσεις.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(06/05, 21:45) ΟυντινέζεΝάπολι, διπλή ευκαιρία 1Χ σε απόδοση 1.77 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0