Betpost

Κάμπτει την αντίσταση της Λυών η Λιλ για σίγουρο κέρδος στο Pamestoixima!

Κάμπτει την αντίσταση της Λυών η Λιλ για σίγουρο κέρδος στο Pamestoixima!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Λιλ με τη Λυών (06/05, 22:00), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η Λιλ υποδέχεται τη Λυών για την 32η στροφή της Ligue 1, με στόχο να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και να προσπεράσει την Μπρεστ.

Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα έρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Μετς (28/04, 1-2) και ξέρει ότι με νίκη, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μπρεστ με τη Ναντ (05/05, 0-0), θα ανέβει τρίτη, θέση που της εξασφαλίζει την παρουσία στους ομίλους του Champions League.

Η έδρα της είναι και το… φρούριό της, αφού έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο της, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Από την άλλη, η Λυών έρχεται επίσης από νίκη απέναντι στη Μονακό (28/04, 3-2) και κυνηγά το ευρωπαϊκό εισιτήριο απέχοντας πέντε βαθμούς από την 6η Λανς.

Στη συνάντηση αυτή συναντάμε το απίστευτο στατιστικό των πέντε ισόπαλων αποτελεσμάτων στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς στην έδρα της Λιλ! Ωστόσο, πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη για να βρεθούν στην τρίτη θέση, για το 1.92 του Pamestoixima.

Η πρόταση του BN Sports:

(06/05, 22:00) Λιλ – Λυών 1 σε απόδοση 1.92 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0