Betpost

Δεν χάνει ούτε στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν και μάλιστα το Pamestoixima… «τετραπλασιάζει»!

Δεν χάνει ούτε στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν και μάλιστα το Pamestoixima… «τετραπλασιάζει»!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga, μεταξύ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Λεβερκούζεν.

Με αυτά που κάνει φέτος η ομαδάρα του Αλόνσο, πραγματικά αναρωτιόμαστε εάν υπάρχει κάποιος που μπορεί να στοιχηματίσει ενάντια στη Λεβερκούζεν;

Η εξόρμηση στη Φρανκφούρτη για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ (05/05, 18:30) αποτελεί ίσως την τελευταία επικίνδυνη εξόρμηση στο πλαίσιο της Bundesliga, με το διακύβευμα να μην είναι η κατάκτηση της σαλατιέρας, η οποία έχει ήδη καταλήξει στην τροπαιοθήκη των «ασπιρίνων» αλλά η διατήρηση και διεύρυνση ενός τρελού αήττητου που τρέχει εδώ και 47 παιχνίδια.

Έτσι κι αλλιώς, έχουν απομείνει μόλις έξι παιχνίδια για την κατάκτηση ενός τρελού και invincible «τρεμπλ». Φρανκφούρτη, Ρόμα, Μπόχουμ, Άουγκσμπουργκ, Αταλάντα ή Μαρσέιγ και Καϊζερσλάουτερν.

Από την δική της πλευρά, η Άιντραχτ θα ήθελε τη νίκη για να διατηρήσει σε απόσταση την Χόφενχαϊμ από την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, η πρόκληση της ενδεχόμενης νίκης σε βάρος της Λεβερκούζεν αναμένεται να εξυψώσει το κύρος της ομάδας που θα καταφέρει αυτό το επίτευγμα. Η Άιντραχτ έχει σίγουρα τις δυνατότητες και το Pamestoixima προσφέρει άκρως δελεαστικές αποδόσεις.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(05/05, 18:30) Άιντραχτ ΦρανκούρτηςΛεβερκούζεν, Χ σε απόδοση 3.45 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0