Betpost

Η Λούτον νικάει την Έβερτον και μένει «ζωντανή», σε φοβερή απόδοση από τη Novibet!

Η Λούτον νικάει την Έβερτον και μένει «ζωντανή», σε φοβερή απόδοση από τη Novibet!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Λούτον με την Έβερτον (03/05, 22:00), στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον σε μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους «νεοφώτιστους» εάν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Έχουν νικήσει ήδη δύο φορές τα «ζαχαρωτά» μέσα στη σεζόν (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), αλλά το τελευταίο διάστημα παραπαίουν. Η Λούτον έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς στις τελευταίες 14 αναμετρήσεις, ωστόσο παραμένει στο «κόλπο» της παραμονής.

Από την άλλη, η ομάδα του Σον Ντάις βρίσκεται σε καλά «φεγγάρια», μετράει τρεις σερί νίκες χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ, και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της, παρά τις αφαιρέσεις βαθμών που της επιβλήθηκαν μέσα στη σεζόν.

Αυτό θα είναι το προτελευταίο παιχνίδι για την ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς μπροστά στον κόσμο τους. Η Λούτον χρειάζεται αυτή τη νίκη για να ελπίζει να την βρει η επόμενη μέρα στην Premier League. Ποντάρουμε στο ότι θα τα καταφέρει, παρά την αγωνιστική της κατάσταση, και ποντάρουμε στο 2.60 της Novibet!

Η πρόταση του BN Sports:

(03/05, 22:00) Λούτον – Έβερτον 1 σε απόδοση 2.60 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0