Betpost

Η Σίτι… καθαρίζει σβηστά τη Γιουνάιτεντ για ταμείο στο pamestoixima.gr

Η Σίτι… καθαρίζει σβηστά τη Γιουνάιτεντ για ταμείο στο pamestoixima.gr

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί στο «Έτιχαντ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο σπουδαιότερο ματς της 27ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα «καίγεται» για τη νίκη, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Λίβερπουλ, αλλά και να διατηρήσει τη δεύτερη θέση έναντι της Άρσεναλ.

Επομένως, δε μοιάζει εύκολο να «γκελάρουν» απέναντι στην Γιουνάιτεντ, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στην έδρα τους. Ταυτόχρονα, ο χαρακτήρας του αγώνα, με το κίνητρο και των δύο ομάδων, σε συνδυασμό με την απουσία του πιο «καυτού» όπλου της Γιουνάιτεντ, Ράσμους Χόλιουντ, ίσως οδηγήσουν σε ένα πιο κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλά γκολ εκατέρωθεν, ενώ και η Σίτι έχει παιχνίδι Champions League τρεις μέρες αργότερα, οπότε αν πάρει προβάδισμα ασφαλείας, δεν αποκλείεται να… σβήσει τις μηχανές και να ανοίξει το rotation.

Ο συνδυασμός της νίκης  της Σίτι με under 4.5 συνολικά γκολ στο 1.77 απόδοση, παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς είναι δραματική η αύξηση της απόδοσης, σε σχέση με το 1.27 της απλής νίκης των «Πολιτών».

Η πρόταση του BN Sports:

(03/03, 17:30) Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under 4.5: Μάντσεστερ Σίτι και Under, στο 1.77 απόδοση στο pamestoixima.gr.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0