Betpost

Ψάχνουν «απαντήσεις» με γκολ στο Μάντσεστερ!

Ψάχνουν «απαντήσεις» με γκολ στο Μάντσεστερ!
Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ με τη Μπάγερν Μονάχου, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Η «αυλαία» των ομίλων του Champions League πέφτει με σπουδαίο παιχνίδι στο Μάντσεστερ.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς δεν ορίζει την τύχη της, αναφορικά με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, αφού θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθεί στους «16». Σίγουρα το... στραπάτσο κόντρα στην Μπόρνμουθ δε θα ξεπεραστεί εύκολα, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» οφείλουν να κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν, για συμμετοχή στον γύρο των νοκ άουτ.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν μπορεί να είναι ήδη στην επόμενη φάση, ωστόσο το ηχηρό «χαστούκι» που δέχθηκε από την Άιντραχτ, αλλάζει τα δεδομένα της αναμέτρησης. Οι Βαυαροί καλούνται να ψάξουν αντίδραση και το DNA του συλλόγου έχει δείξει στο παρελθόν, πως μετά από τέτοια αποτελέσματα η αναζήτηση για νίκη είναι... λυσσασμένη.

Αναλογιζόμενοι τα παραπάνω, περιμένουμε να δούμε δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν τα γκολ, με αρκετά πιθανό σενάριο το παιχνίδι να... ανοίξει από τα πρώτα 45' λεπτά.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(12/12, 22:00) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου: Over 1,5 goals στο 1ο ημίχρονο, σε απόδοση 2.17 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0