Betpost

Το Λονδίνο… βάφεται κόκκινο και η Άρσεναλ περνά ξανά από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Το Λονδίνο… βάφεται κόκκινο και η Άρσεναλ περνά ξανά από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άρσεναλ, στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 9η αγωνιστική της Premier League, με το ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ να ξεχωρίζει, μιας και πρόκειται για την πρώτη λονδρέζικη «μονομαχία» μεταξύ τους, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Άπαντες γνωρίζουμε πως είναι ανεβασμένη η γηπεδούχος, μετά τις τρεις συνεχόμενες επικρατήσεις της και τα δύο clean sheet που έχει διατηρήσει, όμως το ίδιο ισχύει και για την Άρσεναλ, που είναι αήττητη σε επίπεδο Premier League και προέρχεται από την «παρθενική» της νίκη στο πρωτάθλημα επί της Μάντσεστερ Σίτι, μετά από οκτώ χρόνια.

Το εγχείρημα δεν θα αποτελέσει απλή υπόθεση για αμφότερες, αλλά θεωρούμε πως οι «κανονιέρηδες» θα καταφέρουν να βγουν «νικητές» από την εν λόγω συνάντηση. Όπως άλλωστε και στις τρεις τελευταίες περιπτώσεις που επισκέφτηκαν την εν λόγω έδρα,  με την Τσέλσι να αποτελεί και την… αγαπημένη αντίπαλο του Μικέλ Αρτέτα, συγκριτικά με τις ομάδες του Big 6.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

Τσέλσι – Άρσεναλ 2 στο 2.25 από τη Novibet

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0