Betpost

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Τριάδα στα Play Off του Champions League στο 6.65 της Novibet!

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Τριάδα στα Play Off του Champions League στο 6.65 της Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τις τρεις αναμετρήσεις στα Play Off του Champions League την Τρίτη (22/08).

Έφτασε η στιγμή για το τελευταίο βήμα, πριν τη φάση των ομίλων του Champions League, με τις ομάδες να ρίχνονται στη «μάχη» των πρώτων αγώνων για τα Play Off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναμεσά τους βρίσκονται και δύο ελληνικές, η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, οι οποίες πήραν αμφότερες δύο επικές προκρίσεις κόντρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μαρσέιγ αντίστοιχα. Η «Ένωση» θα δοκιμαστεί πρώτα το βράδυ της Τρίτης (22/08, 22:00) στην έδρα της Αντβέρπ.

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Βέλγιο. Πιστεύω πως θα βρει τον τρόπο να σκοράρει, όπως ακριβώς συνέβη και στις δύο αναμετρήσεις με τους Κροάτες. Σταθερά, όμως, βρίσκει δίχτυα και η Αντβέρπ, κάτι που επιβεβαιώθηκε στις 3 από τις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Το 2-3 γκολ μοιάζει ως η ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι και βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση από τη Novibet.

Περνώντας στην αναμέτρηση της Ρέιντζερς με την Αϊντχόφεν (22/08, 22:00), περιμένω επίσης ένα παιχνίδι με γκολ. Πρόκειται για δύο ομάδες που φτάνουν εύκολα στο γκολ, με τους Σκωτσέζους να έχουν επιβεβαιώσει την επιλογή των 2-3 τερμάτων και στα δύο παιχνίδια τους στον 3ο προκριματικό γύρο κόντρα στη Σερβέτ. Δεν θα ξεφύγει περαιτέρω το σκορ, ούτε σε αυτήν την περίπτωση.

Στην τελευταία αναμέτρηση της βραδιάς, όπου η Ρακόφ, των Στράτου Σβάρνα και Γιάννη Παπανικολάου, υποδέχεται την Κοπεγχάγη, θεωρώ ότι θα δούμε ένα «κλειστό» ματς. Οι δύο αντίπαλοι αναμένεται να θέσουν ως πρωταρχικό στόχο τη διαφύλαξη της εστίας τους, έχοντας στο μυαλό τους και τον κρίσιμο επαναληπτικό. Έτσι, το under 2,5 γκολ παρουσιάζεται ως η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να πάρουμε από το ματς.

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(22/08, 22:00) Αντβέρπ – ΑΕΚ 2-3 γκολ στο 1.91 από τη Novibet

(22/08, 22:00) Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν 2-3 γκολ στο 2.00 από τη Novibet

(22/08, 22:00) Ρακόφ – Κοπεγχάγη under 2,5 γκολ στο 1.74 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0