Betpost

Εμπιστοσύνη στους Τόμι και Ντιμιτρόφ από τη betshop.gr!

Εμπιστοσύνη στους Τόμι και Ντιμιτρόφ από τη betshop.gr!
Η προετοιμασία για το γαλλικό Όπεν μπαίνει στην τελική της ευθεία με τους αθλητές να... φορμάρονται στη Ρώμη και τη Betshop.
Ένα από τα παραδοσιακά τουρ της χωμάτινης επιφάνειας συγκετνρώνει τα βλέματα των απανταχού φίλων του τένις με μεγάλα ονόματα να ρίχνονται στη μάχη την Παρασκευή (12/5).

Ο Σταν Βαβρίνκα με την εμπειρία του και την ποιότητά του θέλει να βάλει δύσκολα στον Γκριγκόρ Ντιμοτρόφ, ο οποίος αναμένεται να πάρει την πρόκριση, όχι όμως εύκολα. Ο Βούλγαρος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι σίγουρα σε πολύ καλύτερο επίπεδο φυσικής διαύγειας σε σχέση με τον... βετεράνο πλέον Ελβετό και έχει τον πρώτο λόγο. Ο Σταν όμως έχει τον τρόπο να φέρνει τον αντίπαλο στα όριά του και το ματς αναμένεται να κριθεί στα 3 σετ.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Πολ Τόμι κόντρα στον Κριστιάν Γκάριν. Ο «βραχύσωμος» Χιλιανός είναι στο... στοιχείο του όμως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με τον Αμερικανό να παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθησε τελευταία. Οριακή θα είναι και η δική του νίκη στη Ρώμη.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(12/5, 13:20) Σταν Βαβρίνκα - Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ 2 και over 22,5 σετ στο 3.50 από τη Betshop

(12/5, 16:00) Κριστιάν Γκάριν - Τομ Πόλι 2 και over 22,5 σετ στο 4,20 από τη Betshop

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0