Betpost

Συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Μπράιτον, G/G η Φούλαμ και… ταμείο στη Novibet!

Συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη η Μπράιτον, G/G η Φούλαμ και… ταμείο στη Novibet!

Διαβάστε τις προβλέψεις του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπράιτον με την Έβερτον, αλλά και αυτή της Φούλαμ με τη Λέστερ στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Το μεγάλο ματς της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ έχει παρέλθει, οι ημέρες για το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου λιγοστεύουν και κάθε παιχνίδι πλέον έχει ξεχωριστή σημασία στην οικονομία της σεζόν.

Η πρότασή μας σήμερα είναι «διπλή», καθώς στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε δύο από τις τρεις αναμετρήσεις που συναντά κανείς στο πρόγραμμα της Premier League. Στη συνάντηση της Μπράιτον με την Έβερτον και σε αυτή της Φούλαμ με τη Λέστερ στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Στην πρώτη περίπτωση, θα «πάμε» με τη νίκη της ομάδας του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Η επικράτηση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τελευταία φάση του ματς, έδωσε αναμφίβολα ψυχολογία στη Μπράιτον και θεωρούμε πως το 2/2 είναι εφικτό, στην προσπάθεια των «γλάρων» να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όσον αφορά την εξόρμηση των «αλεπούδων» του Ντιν Σμιθ στην έδρα της Φούλαμ, θα επιλέξουμε το G/G. Οι γηπεδούχοι δέχονται γκολ σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, η Λέστερ σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της σε αυτό το γήπεδο, βλέποντας παράλληλα και την εστία της να παραβιάζεται και πιστεύουμε πως η παράδοση θα συνεχιστεί.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(17:00) Φούλαμ – Λέστερ G/G στο 1.58 στη Novibet

Μπράιτον – Έβερτον 1 στο 1.40 στη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0