Betpost

Νίκη της ΑΕΚ με διαφορά για να στείλει την σειρά στο Game 3 σε 1.92 απόδοση στη Novibet.gr

Νίκη της ΑΕΚ με διαφορά για να στείλει την σειρά στο Game 3 σε 1.92 απόδοση στη Novibet.gr

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Χάποελ Ιερουσαλήμ για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «8» του Basketball Champions League με το μόνο αποτέλεσμα που να την ικανοποιεί να είναι η νίκη.

Στη φάση των «8» του Basketball Champions League, η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με την Ένωση να ψάχνει οπωσδήποτε να φέρει τα πράγματα σε ισορροπία για να οδηγήσει την σειρά στο τρίτο παιχνίδι στην έδρα της Χάποελ.

 Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μετρώντας 4 συνεχόμενες νίκες και θα παραταχθεί με προβλήματα με τον προπονητή της ΑΕΚ να μην έχει στην διάθεσή του τον έμπειρο Γιάνις Στρέλνιεκς και τον πρόσφατα τραυματία Κωστή Γόντικα.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ από την άλλη, έχει 15 νίκες στα τελευταία 16 ματς και παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Έκανε το 1-0 άνετα στην έδρα της στο πρώτο ματς της σειράς και επιθυμεί να «κλειδώσει» την πρόκριση στα Άνω Λιόσια,

Το παιχνίδι αναμένεται αρκετά απρόβλεπτο, όμως η ΑΕΚ θα μπει με το «μαχαίρι στα δόντια» για να στείλει την σειρά στο Ισραήλ με την πολύτιμη βοήθεια από την παρουσία του κόσμου της γι’ αυτό και θα ποντάρουμε στη νίκη της με -2,5 πόντους διαφορά σε 1.92 απόδοση.

Η πρόταση του BN Sports:

(12/04, 17:30) ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ: 1 ΑΕΚ με -2,5 χάντικαπ σε 1.92 απόδοση από τη Novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0