Betpost

Συνεχίζει το φοβερό σερί με την Γουότφορντ η Λίβερπουλ, βγάζει αντίδραση η Μπράιτον!

Συνεχίζει το φοβερό σερί με την Γουότφορντ η Λίβερπουλ, βγάζει αντίδραση η Μπράιτον!
Το πρωτάθλημα που μας έχει χαρίσει τόσες και τόσες φορές το 2/2 επιστρέφει και μπαίνει στην τελική ευθεία! Η PremierLeagueείναι εδώ και εμείς επιλέγουμε τον άσσο της Λίβερπουλ με… πολλά γκολ και τον άσσο της Μπράιτον, σε ένα ματς που δεν μοιάζει, αλλά είναι πράγματι κομβικό για αυτήν!

Πώς θα μπορούσαμε να μπούμε στην 30η αγωνιστική της PremierLeague, δίχως να έχουμε και κάποιο στοιχηματικό ενδιαφέρον; Αδύνατο! Οι αναμετρήσεις είναι… κερδοφόρες και εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις που μπορούν να μας χαρίσουν το 2/2!

Χρονικά, η πρώτη αναμέτρηση είναι αυτή της Λίβερπουλ με αντίπαλο την Γουότφορντ. Προφανώς και έχουμε φαβορί, με τους «κόκκινους» να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά αν κοιτάξει κάποιος τις πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων, αντιλαμβάνεται πως μπορεί να κυνηγήσει και τα πολλά γκολ!

Η Λίβερπουλ έχει πετύχει 18 γκολ κόντρα στους «hornets» στα 4 τελευταία ματς, ενώ το κίνητρό της, για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς είναι πλέον στο -1 από την Σίτι και ο τρόπος που αγωνίζεται στο Άνφιλντ, είναι πιθανό να μας δώσουν ακόμη ένα μεγάλο σκορ!

Από εκεί και πέρα, το επόμενο προγνωστικό που προτείνουμε είναι ο άσσος της Μπράιτον απέναντι στη Νόριτς. Οι «γλάροι» έχουν την χειρότερη συγκομιδή ομάδας το τελευταίο δίμηνο και το ματς του Άμεξ είναι η ιδανική συνθήκη για να συνέλθουν.

Απέναντί τους βεβαίως είναι τα «καναρίνια» που καίγονται για βαθμούς, αλλά θεωρούμε πως η έδρα που είναι soldoutκαι η πίεση που έχει ασκηθεί στον Γκρέιαμ Πότερ είναι αρκετά επιχειρήματα για να στηρίξουμε την Μπράιτον. Κερδίζει, διώχνει το άγχος και καθιστά τη Νόριτς πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Πρόταση:

(14:30) Λίβερπουλ – Γουότφορντ 1 και Over 4,5

(17:00) Μπράιτον – Νόριτς 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0