Betpost

Αντέχει η Νόριτς, σκοράρουν και οι δύο στο Βίλα Παρκ!

Αντέχει η Νόριτς, σκοράρουν και οι δύο στο Βίλα Παρκ!
Ημέρα γεμάτη στοιχηματική δράση η Τετάρτη (09/02) και εμείς ξεχωρίζουμε μία δυάδα από την Premier League, σε αρκετά καλή απόδοση!
Η Νόριτς υποδέχεται στην έδρα την Κρίσταλ Πάλας, σε ένα παιχνίδι που βρίσκει σε καλό «φεγγάρι» τους γηπεδούχους. Μετά τις δύο σερί νίκες, επί της Έβερτον και της Γουότφορντ, τα «καναρίνια» άφησαν εκτός FA Cup και τη Γουλβς, επιβεβαιώνοντας πως αρχίζουν να βγάζουν αντίδραση σε όλες τις διοργανώσεις. Παρόλα αυτά, βασικός στόχος για την ομάδα των Γιαννούλη-Τζόλη, είναι η παραμονή στην Premier League και απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας αναζητείται ένα καλό αποτέλεσμα.
 
Το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά δεν διάγει και την πιο σταθερή του περίοδο, κυρίως εκτός έδρας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μακριά από την έδρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα, κατάφερε να συλλέξει μόλις δύο βαθμούς, από ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ η τελευταία του νίκη εντοπίζεται στις 30 Οκτωβρίου, όταν και «σόκαρε» τη Μάντσεστερ Σίτι
 
Δεν θα είναι εύκολο το εγχείρημα, αλλά το momentum δείχνει Νόριτς και εφόσον το να μην ηττηθεί προσφέρεται σε τόσο καλή απόδοση, δεν υπάρχει κανένας λόγος για μεγαλύτερο ρίσκο.
 
Στο δεύτερο ματς που ξεχωρίζουμε, η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Λιντς. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει δίχτυα σε κάθε παιχνίδι που έχουν δώσει εντός έδρας, ενώ από τις δέκα αναμετρήσεις στο Βίλα Παρκ, στις επτά επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal! 
 
Από την άλλη, το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα μπορεί να έχει τραγική συγκομιδή μακριά από το Έλαντ Ρόουντ, αλλά στην τελευταία του... εξόρμηση βρήκε τρεις φορές δίχτυα και έφυγε με το 3-2 από την έδρα της Γουέστ Χαμ
 
Το επιθετικό παιχνίδι της Λιντς σίγουρα θα βοηθήσει, ώστε να γίνει ένα πιο ανοικτό παιχνίδι, η Άστον Βίλα έχει «χτίσει» παράδοση στο να δέχεται γκολ και από τη στιγμή που το Goal/Goal προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση, αξίζει το ποντάρισμα.
 
Πρόταση:
(21:45) Νόριτς - Κρίσταλ Πάλας 1X
(22:00) Άστον Βίλα - Λιντς Goal/Goal

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0