Betpost

Περνάει από το Κάροου Ρόουντ η Άρσεναλ, σκοράρει η Μπράιτον κόντρα στην Μπρέντφορντ!

Περνάει από το Κάροου Ρόουντ η Άρσεναλ, σκοράρει η Μπράιτον κόντρα στην Μπρέντφορντ!

Το νικηφόρο σερί της θέλει να διευρύνει η Άρσεναλ απέναντι στη Νόριτς στο Κάροου Ρόουντ στην Boxing Day, την ώρα που η Μπράιτον θα επιχειρήσει να κερδίσει για πρώτη φορά, μετά από… τρεις μήνες, κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Μπορεί να μην διεξάγονται όλες οι αναμετρήσεις της Boxing Day, με τρεις από αυτές να έχουν αναβληθεί από την Premier League και… βλέπουμε, όμως ουδείς μπορεί να πει πως το εορταστικό πρόγραμμα της Αγγλίας, χάνει κάτι από την αίγλη του.

Το Bet Post άλλωστε, έψαξε και βρήκε τα ματς που μπορούν να μας χαρίσουν στοιχηματισμό και… κέρδος. Η αρχή γίνεται στο Κάροου Ρόουντ, στην αναμέτρηση της Νόριτς με την Άρσεναλ, για την 19η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αναμένεται να έχουν απουσίες στην σύνθεσή τους, σύμφωνα με δηλώσεις του Ντιν Σμιθ, ενώ δεν έχουν επικρατήσει στις 26 Δεκεμβρίου, από το… 1993 και έπειτα!

Η Νόριτς μετρά επτά συνεχόμενες ήττες στην Boxing Day, ενώ η επικείμενη αντίπαλός της, Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει συγκεντρώσει εννέα βαθμούς σε τρία ματς, ενώ είναι αήττητη με τον Μικέλ Αρτέτα, είτε ως παίκτη, είτε ως προπονητή, την επόμενη ημέρα από αυτή των Χριστουγέννων.

Θεωρούμε λοιπόν πως με ή χωρίς τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, η Άρσεναλ θα καταφέρει να φύγει με το «διπλό» και να σταθεροποιηθεί στην τετράδα.

Έναν στόχο δηλαδή που σε καμία περίπτωση δεν έχουν θέσει η Μπρέντφορντ και η Μπράιτον, που κοντράρονται στο Άμεξ. Η δεύτερη δεν έχει κερδίσει στην Premier League από τις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ η πρώτη είναι η ομάδα με τις περισσότερες επικρατήσεις σε «νεκρό χρόνο». Κάτι τέτοιο θα συμβεί και στην Boxing Day; Πιστεύουμε πως όχι.

Θα βρουν γκολ οι «γλάροι», θα παλέψει το ματς η Μπράιτον με όλες της τις δυνάμεις. Μένει να δούμε αν η εορταστική περίοδος όμως, σε περίπτωση αποτυχίας, θα σηματοδοτήσει και το τέλος του Γκρέιαμ Πότερ από την τεχνική της ηγεσία.

Πρόταση:

(17:00) Νόριτς – Άρσεναλ 2

(22:00) Μπράιτον – Μπρέντφορντ Over 0,5 γηπεδούχος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0