Betpost

Βγάζει αντίδραση η Νόριτς κόντρα στον Τζέραρντ, σκοράρει… αρκετά η Μάντσεστερ Σίτι!

Βγάζει αντίδραση η Νόριτς κόντρα στον Τζέραρντ, σκοράρει… αρκετά η Μάντσεστερ Σίτι!
Η ώρα του Ντιν Σμιθ είναι πλέον προ των πυλών, με τον νυν προπονητή της Νόριτς να συναντά την πρώην ομάδα του, Άστον Βίλα, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λιντς, σε ένα ιδιαίτερο ματς, με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Μεγάλη είναι η αναστάτωση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Premier League, αναφορικά με τα αναρίθμητα κρούσματα κορονοϊού στις περισσότερες ομάδες, με συνέπεια ορισμένες αναμετρήσεις να αναβάλλονται και άλλες να τίθενται υπό συζήτηση.

Ωστόσο, το BET Post έχει «ακτινογραφήσει» δύο από τα ματς της 16ης αγωνιστικής και σας τα παρουσιάζει… Ποια είναι αυτά; Η υποδοχή της Άστον Βίλα από τη Νόριτς στο Κάροου Ρόουντ και το ταξίδι της Λιντς στο Έτιχαντ, σε μία έδρα που δεν έχει ηττηθεί ποτέ πριν από τα Χριστούγεννα από το 1992 και έπειτα!

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, θα στηρίξουμε τον… άσσο ή το να μην ηττηθεί η Νόριτς απέναντι στον Στίβεν Τζέραρντ. Τα «καναρίνια» ήταν εξαιρετικά στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάλεψαν αλλά ηττήθηκαν λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο και εν τέλει παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίχως να έχουν κατορθώσει να εκμεταλλευτούν σημαντικά το μομέντουμ που τους χάρισε η άφιξη του Ντιν Σμιθ.

Την ίδια ώρα, ο Στίβεν Τζέραρντ δίνει μία δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας αναμέτρηση μετά το ταξίδι στο Άνφιλντ και στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η παράδοση της Άστον Βίλα όμως κόντρα στη Νόριτς και η αισθητή βελτίωση των γηπεδούχων, δίνει ένα προβάδισμα στον Τίμο Πούκι και την «ελληνική» παροικία του Ντιν Σμιθ.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Λιντς στο Έτιχαντ, σε μία αναμέτρηση που θα σηματοδοτήσει την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας επικράτησή της, αν το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα αποδειχθεί και πάλι σοβαρό.

Παρά ταύτα, η Λιντς δεν έχει ηττηθεί από το 1992, σε ματς που λαμβάνει χώρα στην έδρα της σημερινής αντιπάλου της, πριν από τα Χριστούγεννα. Θα καταφέρουν να «σπάσουν» την εν λόγω παράδοση οι «πολίτες»; Μάλλον ναι και σκοράροντας και αρκετά τέρματα!

Πρόταση:

(21:45) Νόριτς – Άστον Βίλα 1Χ (διπλή ευκαιρία)

(22:00) Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς 1 και Over 2,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0