Betpost

Συνεχίζει το σερί η Άρσεναλ, δέχεται γκολ μετά από τρία ματς η Τσέλσι από την Σαουθάμπτον!

Συνεχίζει το σερί η Άρσεναλ, δέχεται γκολ μετά από τρία ματς η Τσέλσι από την Σαουθάμπτον!

Μπορεί το Σαββατοκύριακο η Premier League να χάρισε ένα υπέροχο διήμερο στους φίλους της, μιας και η 9η αγωνιστική ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ολοκληρώθηκε με 40 γκολ, όμως οι Άγγλοι δεν σταματούν… ποτέ! Η δράση συνεχίζεται, το Carabao Cup επιστρέφει, και η Άρσεναλ φιλοξενεί την Λιντς, την ώρα που η αντίπαλός της Τσέλσι, ετοιμάζεται να υποδεχθεί την πάντα επικίνδυνη Σαουθάμπτον!

Δεν έχουμε φτάσει ακόμη στην 10η αγωνιστική της Premier League, όμως οι Άγγλοι δεν… σταματούν ποτέ! Η δράση συνεχίζεται και μεσοβδόμαδα, μετά την ολοκλήρωση του πιο παραγωγικού τριημέρου σε επίπεδο πρωταθλήματος, με 17 εκ των 20 ομάδων να βρίσκουν δίχτυα, και το κοντέρ να γράφει 40, με τέσσερα ματς να καταγράφουν αθροιστικά πέντε και… κάτι γκολ!

Πλέον όμως, οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο Λιγκ Καπ, με την ονομασία Carabao Cup! Η Άρσεναλ φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί της στην αναμέτρηση κόντρα στην ντεφορμαρισμένη Λιντς, ενώ η Τσέλσι υποδέχεται την Σαουθάμπτον, με σκοπό να μην δεχθεί γκολ για 4ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ποια εκ των δύο μπορεί ευκολότερα να πετύχει τον σκοπό της; Πιθανότατα οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι προέρχονται από ένα σερί επτά αγώνων δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, και θέλουν  να διατηρήσουν το θετικό τους μομέντουμ, προτού μεταβούν στο Κινγκ Πάουερ για να αντιμετωπίσουν την Λέστερ!

Από την άλλη, η Λιντς βρίσκεται σε σταθερά μέτρια κατάσταση, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να πανηγυρίζει έξαλλα την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Γουλβς, μιας και το πέναλτι του Ροντρίγκο επετεύχθη στις καθυστερήσεις. Επιλέγουμε την πρόκριση της Άρσεναλ στο ενενηντάλεπτο και… συνεχίζουμε!

Την ίδια ώρα άλλωστε, η Τσέλσι φιλοξενεί την Σαουθάμπτον. Μία επικίνδυνη ομάδα που στερεί συνήθως από τους «μεγάλους» την δυνατότητα να την «βάλουν» εύκολα κάτω. Σκοράρει εκτός έδρας, δεν έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την απώλεια του Ντάνι Ινγκς, και δείχνει πως και φέτος, θα αποτελέσει ομάδα-κλειδί για την διαμόρφωση της κατάταξης.

Πλέον όμως μεταβαίνει στο Στάμφορντ Μπριτζ. Στην έδρα της Τσέλσι, η οποία μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες, με τρεις πιο πρόσφατες να έχουν συνοδευτεί από απαραβίαστη εστία! Μπορεί αυτό το σερί να συνεχιστεί; Η προϊστορία των δύο ομάδων λέει όχι, και εμείς θα την εμπιστευτούμε!

ΠΡΟΤΑΣΗ:

(21:45) Άρσεναλ – Λιντς 1

(21:45) Τσέλσι – Σαουθάμπτον Over 0,5 φιλοξενούμενης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0