Betpost

Πλησιάζει στην πρώτη νίκη η Νιούκαστλ – σκοράρει απέναντι στην Σαουθάμπτον η Μπέρνλι

Πλησιάζει στην πρώτη νίκη η Νιούκαστλ – σκοράρει απέναντι στην Σαουθάμπτον η Μπέρνλι
Η πρώτη νίκη της Νιούκαστλ στο νέο πρωτάθλημα της PremierLeagueδεν έχει ακόμη επιτευχθεί, με τους Σαουδάραβες να θέλουν να δουν τη νέα τους ομάδα να επικρατεί εκτός έδρας, στην πρώτη τους εξόρμηση στο νέο καθεστώς των «καρακαξών». Την ίδια ώρα που η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί την πρώην ομάδα του Μπρους, η Μπέρνλι θα βρεθεί στο Σεντ Μέρις με αντίπαλο την Σαουθάμπτον, και το BNSportsσας παρουσιάζει τις επιλογές του για τις επικείμενες αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η 9η αγωνιστική της PremierLeagueείναι προ των πυλών και το BNSportsσας παρουσιάζει τις επιλογές του για της αναμετρήσεις της Αγγλίας, ξεχωρίζοντας το ταξίδι της Νιούκαστλ στο Σέλχαρστ Παρκ για να αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας, και την προσπάθεια της Μπέρνλι κόντρα στην Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις.

Πρόκειται σαφώς για δύο παρόμοιες αναμετρήσεις ομάδων, καθώς καμία δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ μαζί με τη Νόριτς, σηματοδοτούν την τριάδα της PremierLeagueπου δεν έχει πάρει κάποιο τρίποντο σε οκτώ προσπάθειες.

Αρχικά, η Νιούκαστλ δίνει την δεύτερη αναμέτρησή της στην εποχή των Σαουδαράβων. Το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό, μιας και το 3-2 της Τότεναμ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ κρίθηκε δίκαιο, αλλά πλέον, έχοντας λύσει και την συνεργασία της με τον Στιβ Μπρους, στοχεύει στην πρώτη νίκη της, μετά από σχεδόν… μισό χρόνο!

Η Πάλας αντίθετα, πήρε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στην Άρσεναλ, παρά το γεγονός πως ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του ματς από τον Λακαζέτ, με το τελικό 2-2 να την… αδικεί λίγο, αλλά και πάλι να είναι σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς πως αγωνιζόταν στο Έμιρεϊτς.

Όσο αφορά την δεύτερη επιλογή μας, μιλάμε για το ματς της ασταθής Σαουθάμπτον απέναντι στην Μπέρνλι. Στο σύνολο του Σον Ντάις, που μακριά από το Τερφ Μουρ μοιάζει πιο απειλητικό, όμως εντούτοις ακόμα αναζητά την πολυπόθητη νίκη.

Απεναντίας, η Σαουθάμπτον στηρίζει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειές της στο Σεντ Μέρις, αλλά η εικόνα της μέχρι στιγμής δεν εντυπωσιάζει. Δύσκολα θα ηττηθεί, όπως με την Γουλβς, πριν από μερικές εβδομάδας, όμως μπορεί να «πληγωθεί» από την δυνατή στις στημένες φάσεις, Μπέρνλι.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

Σαουθάμπτον – Μπέρνλι  Overμισό φιλοξενούμενης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0