Basket Talk

«Καμία λογική, γιατί δεν έκανε φάουλ ο Ολυμπιακός;»: Άργησε 8 δευτερόλεπτα και το έδωσε στον παίκτη των… 30 πόντων! (video)

«Καμία λογική, γιατί δεν έκανε φάουλ ο Ολυμπιακός;»: Άργησε 8 δευτερόλεπτα και το έδωσε στον παίκτη των… 30 πόντων! (video)

Μία φάση που δεν εξηγείται, μία απόφαση που δεν εκλογικεύεται εύκολα, όταν συζητάμε για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Έλαβε χώρα στο φινάλε του ματς με την Μπάγερν Μονάχου, την αναλύει κανείς και είναι να… απορεί!

Όλοι έχουν δικαίωμα σε ένα κακό βράδυ. Αυτό είναι δεδομένο. Ακόμη και αν είσαι ο Ολυμπιακός, ακόμη και αν στον πάγκο σου βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ακόμη και αν θεωρείσαι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσεις την Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη στο φινάλε της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, δεν μπορεί να εκλογικευτεί με ευκολία.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε αστοχήσει σε δύο κρίσιμα τρίποντα και οι γηπεδούχοι είχαν μαζέψει ισάριθμα ριμπάουντ. Στο δεύτερο εξ’ αυτών, κοιτά κανείς το ρολόι και βλέπει πως απομένουν 19 δευτερόλεπτα.

Το λογικό για την ομάδα που «κυνηγάει» είναι να κάνει φάουλ. Δεν το κάνει. Εξακολουθεί να «κυλά» ο χρόνος. Δεν το κάνει. Και αποφασίζει να το κάνει στα 11 δευτερόλεπτα, πάνω στον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Ο λόγος για τον Έντουαρντς, ο οποίος ευστόχησε στις δύο βολές και ολοκλήρωσε το ματς με 30 πόντους. Απίστευτο…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0