Basket Talk

Με άδεια χέρια έφυγε από τη Γερμανία και παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη ο Ολυμπιακός! (video)

Με άδεια χέρια έφυγε από τη Γερμανία και παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη ο Ολυμπιακός! (video)

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, καθώς ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχο με σκορ 84-80.

Έχασε τη συγκέντρωσή του στο τέλος ο Ολυμπιακός και παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στη EuroLeague , καθώς ηττήθηκε στη Γερμανία από την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 84-80.


Ο Μουστάφα Φαλ έβαλε τους τέσσερις πόντους του Ολυμπιακού, ξεκινώντας την πρώτη επίθεση με κάρφωμα. Η Μπάγερν Μονάχου για τρία λεπτά δεν μπορούσε να σκοράρει, με τον Έντουαρτς να αστοχεί σε δύο τρίποντα, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τους πρώτους τους πόντους από τη γραμμή των βολών. Στη συνέχεια η γερμανική ομάδα πήρε το προβάδισμα, κάνοντας ένα επιμέρους 7-0 με τους Ομπστς και τον Φόιτμαν να κάνουν το 11-6. Μετά από αρκετά λεπτά ο Φαλ ήταν εκείνος που «ξεκόλλησε» τον Ολυμπιακό, ευστοχώντας σε ένα δίποντο. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και έφεραν το ματς στα ίσα, μετά από δίποντο του Βεζένκοφ και το τρίποντο του Παπανικολάου (15-15). Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έδωσαν τη δική τους απάντηση, με του Μπούκερ να ευστοχεί από την περιφέρεια. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν αρκετά άστοχοι στα μακρινά σουτ, έχοντας 1/9, με την πρώτη περίοδο να κλείνει υπέρ της Μπάγερν με σκορ 20-19

Ο Λούκα Βιλντόζα σκόραρε πέντε μαζεμένους πόντους στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου και με ένα δίποντο από τον Ράιτ ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα (24-26). Η Μπάγερν πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ, με τους «ερυθρόλευκους» να είχαν χάσει αρκετές επιθέσεις, ωστόσο ο Άλεκ Πίτερς ήταν εκείνος που έδωσε λύση από την περίμετρο την ώρα που «κόλλησε» η ελληνική ομάδα. Οι Ντόρσεϊ και Ράιτ έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρζώκα, κάνοντας το σκορ 32-36). Στα τελευταία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι «κόκκινοι» με εντυπωσιακή άμυνα και με τρίποντα από τους Βιλντόζα, Πίτερς και Ντόρσεϊ, κατάφεραν να ανεβάσουν τη διαφορά, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα 11 πόντων (32-43).

Στην αρχή του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγάλη διαφορά που είχε χτίσει, με την αμυντική του λειτουργία να μην ήταν αποτελεσματική. Την αμυντική αδράνεια των «κόκκινων» εκμεταλλεύτηκαν οι Έντουαρτς και Μπούκερ, κάνοντας τη ζημιά στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο ο Ολυμπιακός με «νύχια και με δόντια» διατήρησε ένα μικρό προβάδισμα, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 59-61.

Ο Μόυυζες Ραίτ μπήκε αρκετά δυναμικά στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης, κάνοντας τ0 65-61. Στη συνέχεια ο Έντουαρτς με ένα εύστοχο δίποντο και ένα τρίποντο έδωσε στην Μπάγερν το προβάδισμα, προτού οι Ντόρσεϊ και ΜακΚίσικ στείλουν στο συν πέντε τους «ερυθρόλευκους» με δύο μεγάλα σουτ. Στο τέλος όμως η οι παίκτες του Μπαρτζώκα έχασα τη συγκέντρωσή τους, κάνοντας αρκετές λάθος επιλογές, με αποτέλεσμα να χάσουν το παιχνίδι και να μην καταφέρνουν να πάρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση.

Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0