Basket Talk

Έδειξε ποιος είναι ο κυρίαρχος στο Παρίσι η Παρί –Τρίτη σερί νίκη για τη Ζάλγκιρις! (video)

Έδειξε ποιος είναι ο κυρίαρχος στο Παρίσι η Παρί –Τρίτη σερί νίκη για τη Ζάλγκιρις! (video)

Έδειξε ποιος είναι ο κυρίαρχος στο Παρίσι η Παρί, καθώς επικράτησε 87-80 της Μονακό. Η Μακάμπι «άγγιξε» την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε, με τη Ζάλγκιρις να πανηγυρίζει την τέταρτη νίκη στη EuroLeague.

Η πέμπτη αγωνιστική βρίσκεται σε εξέλιξη με την Παρί να παίρνει ένα σπουδαίο «διπλό», επικρατώντας 87-80 της Μονακό, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ προσπάθησε να κάνει την ανατροπή στο τέλος, με τη Ζάλγκιρις να μην της το επιτρέπει και να καταγράφει την τρίτη της σερί νίκη (78-63).

Μονακό – Παρί: 80-87

Μία τεράστια εκτός έδρας νίκη για την Παρί, επικρατώντας 80-87 της Μονακό, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως δεν πρέπει να την υποτιμάει κανείς.

Οι Παριζιάνοι είχαν το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, με τους «Μονεγάσκους» να βγάζουν αντίδραση στο τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ωστόσο η ομάδα του Τιάγκο Σπλίτερ, με πρωταγωνιστές τους Τι Τζέι Σορτς (28 π) και Τάισον Γουόρντ (15 π), πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στη EuroLeague.

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 43-49, 64-63, 80-87

Ζάλγκιρις Κάουνας -Μακάμπι Τελ Αβίβ: 78-63

Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα η Ζάλγκιρις Κάουνας, μετά τις δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες σε Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας 78-63 της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Λιθουανοί ξεχώρισαν από την αρχή της αναμέτρησης, φτάνοντας να προηγούνται μέχρι και με διαφορά 25 πόντων. Οι Ισραηλινοί «άγγιξαν» την ανατροπή πριν το φινάλε, μειώνοντας στον πόντο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την τέταρτη νίκη στη EuroLeague.

Πρώτοι σκόρερ για την λιθουανική ομάδα ήταν οι Ουλανόβας και Γκιεντράιτις, μετρώντας 14 και 13 πόντους, αντίστοιχα. Ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Σέιμπεν Λι με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 26-7, 44-24, 59-46, 78-63


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0