Basket Talk

Ο Άρης θα ήταν αήττητος, αν το μπάσκετ είχε… τρία δεκάλεπτα: Μία απίθανη σύμπτωση, σε όλες τις ήττες του!

Ο Άρης θα ήταν αήττητος, αν το μπάσκετ είχε… τρία δεκάλεπτα: Μία απίθανη σύμπτωση, σε όλες τις ήττες του!

Οι υποχρεώσεις του Άρη στο EuroCup έχουν ξεκινήσει, με την ελληνική ομάδα να έχει καταγράψει τέσσερις ήττες. Κακός οιωνός για τους Θεσσαλονικείς η…. τέταρτη περίοδο!

Ακόμα μία ήττα κατέγραψε ο Άρης στο EuroCup χθες (23/10) κόντρα στην Τσεντεβίτα Ολίμπια, με τους Σέρβους να επικρατούν με 82-75 μέσα στο «Αλεξάνδρειο», για την πέμπτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Έτσι, μετά από αυτήν την αναμέτρηση οι Θεσσαλονικείς έχουν καταγράψει συνολικά μία νίκη και τέσσερις ήττες, μέχρι στιγμής. Το μόνο θετικό αποτέλεσμα των «κιτρινόμαυρων» ήταν απέναντι στην Πανεβέζις, στη δεύτερη αγωνιστική.

Σε όλα τα ματς η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς φαίνεται πως έχει «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, και τα τέσσερα ματς που έχει χάσει, είναι εξαιτίας της… τελευταίας περιόδου!

Κι όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού οι Θεσσαλονικείς χάνουν τις δυνάμεις τους, «καταφέρνοντας»να μην μπορούν κρατήσουν το προβάδισμα που είχαν χτίσει στις προηγούμενες περιόδους. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο δεκάλεπτο δέχονται πάνω από 20 πόντους, με αποτέλεσμα να χάνουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους.

Στην πρεμιέρα του EuroCup ο Άρης ηττήθηκε από τη Βενέτσια κι ενώ είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, η ιταλική ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη, σκοράροντας 26 πόντους πριν τη λήξη του αγώνα.

Με παρόμοιο τρόπο έχασε και τις άλλες τρείς αναμετρήσεις έναντι στις Τουρκ Τέλεκομ, Χαποέλ Ιερουσαλήμ και Τσεντεβίτα Ολίμπια. Για την ακρίβεια, οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη δέχθηκαν από την τουρκική ομάδα 21 πόντους, από τους Ισραηλινούς 30 και από τους Σλοβένους δύο λιγότερους.

Όπως καταλαβαίνουμε ο Άρης ελέγχει το ματς στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, ωστόσο παθαίνει μπλακ άουτ στην τελευταία περίοδο, χάνοντας τα παιχνίδια λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Για να δούμε, για πόσο ακόμα οι Θεσσαλονικείς θα αδικούν τον εαυτό τους;

Κωνσταντίνα Αρμακόλα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0