Basket Talk

Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του ο Άρης – Τέταρτη ήττα για τους Θεσσαλονικείς στο Euro Cup!

Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του ο Άρης – Τέταρτη ήττα για τους Θεσσαλονικείς στο Euro Cup!

Λύγισε στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης και δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη στο Euro Cup κόντρα στην Τσεντεβίτα Ολίμπια, με τους Σλοβένους να επικρατούν με σκορ 82-75.

.Ακόμα μία ήττα για τον Άρη στο Euro Cup που λύγησε στο τελευταίο δεκάλεπτο από την Τσεντεβίτα Ολίμπια, με τους Σλοβένους να επικρατούν με σκορ 82-75.

Με 5-0 σερί ξεκίνησε ο Άρης το πρώτο δεκάλεπτο, με τους Μπανκς και Νόλεϊ να σκοράρουν τους πρώτους πόντους της ομάδας του. Ωστόσο, ο Μπλάζιτς σταμάτησε το σερί των γηπεδούχων, κάνοντας το 5-2. Στη συνέχεια, η Τσεντεβίτα έφερε στα ίσα το ματς, μετά από ένα εύστοχο δίποντο κι μία βολή. Τοπαιχνίδι ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια της περιόδου, με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι- χέρι στο σκορ. Ο Βασίλης Τολιόπουλος στο τέλος βγήκε μπροστά, με την πρώτη περίοδο να λήγει με σκορ 24-23, υπέρ του Άρη.

Μετά από τέσσερα λεπτά κατάφερε να βρει καλάθι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, με τον Ντε Τζούλιους να ευστοχεί ένα τρομερό τρίποντο μετά από σταυρωτή τρίπλα, σκοράροντας του πρώτους του πόντους στην αναμέτρηση (27-25). Οι φιλοξενούμενοι μέχρι στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου είχαν σημειώσει 11 λάθη συνολικά, με τους παίκτες του  Άρη να τα εκμεταλλεύονται και να στέλνουν τη διαφορά στους εννέα (38-29). Οι Θεσσαλονικείς ήταν ασταμάτητοι μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, πηγαίνοντας στο συν 10. Οι Τολιόπουλος, Νόλεί και Χοτς έκαναν τη διαφορά στο δεκάλεπτο με την ευστοχία τους στο μακρινό σουτ και τις αποτελεσματικές τους άμυνες, στέλνοντας την ομάδα τους στα αποδυτήρια με προβάδισμα 11 πόντων (48-37).

Ο Άρης συνέχισε από εκεί που το άφησε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τρέι Γούντμπερι να ευστοχεί σε τρίποντο. Η ελληνική ομάδα ήταν σταθερά μπροστά, ωστόσο τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου οι Σλοβένοι έκαναν ένα επιμέρους 9-0 και  κατάφεραν να μειώσουν στους πέντε πόντους, αναγκάζοντας τον Γιάννη Καστρίτη να πάρει time-out (55-50). Ο Ράντοβιτς από την πλευρά των φιλοξενούμενων πέτυχε ένα δίποντο, μειώνοντας όλο και περισσότερο τη διαφορά (55-52).  Στη συνέχεια οι Νόλεϊ και Χοτζ έδωσαν μία «ανάσα» στην ομάδα τους, πηγαίνοντας στο συν πέντε (59-54). Οι  γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν με ψυχραιμία την αντεπίθεση των αντιπάλων, παίρνοντας ξανά το προβάδισμα (61-54).

Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» έβγαλε ο Άρης στο τελευταίο μέρος του ματς, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν τα λάθη το ένα μετά το άλλο, χάνοντας μέσα σε λίγα λεπτά τη διαφορά που είχαν χτίσει. Η Τσεντεβίτα έκανε ένα 10-0 σερί , με τους φιλοξενούμενους να μεγάλωναν το επιμέρους σκορ στα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου, φτάνοντας να προηγούνται με τέσσερις πόντους (68-72). Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια αντίδραση στην πιο καθοριστική περίοδο της αναμέτρησης, με του γηπεδούχους να χάνουν από την Τσεντεβίτα με σκορ 82-75, καταγράφοντας έτσι την τέταρτη ήττα στη διοργάνωση.


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0