Basket Talk

Η στιγμή που «γράφτηκε» μία ολόκληρη ιστορία: Ο Λεμπρόν, ο γιος του και η πρώτη τους επίθεση μαζί! (video)

Η στιγμή που «γράφτηκε» μία ολόκληρη ιστορία: Ο Λεμπρόν, ο γιος του και η πρώτη τους επίθεση μαζί! (video)

Ιστορική στιγμή για το NBA! Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγιναν το πρώτο ζευγάρι πατέρα-γιος που αγωνίστηκαν σε επίσημο ματς της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

«Πριν αποσυρθώ θέλω να παίξω με τον γιο μου». Αυτή ήταν η δήλωση του Λεμπρόν Τζέιμς σε συνέντευξη που παραχώρησε, πριν από ένα χρόνο. Κι όμως μετά από 298 μέρες η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, καθώς στην πρεμιέρα του NBA κατάφερε να αγωνιστεί μαζί με τον γιό του!

Μία γεμάτη βραδιά για την ομάδα των Λέικερς! Ντεπούτο, νίκη και μία οικογενεικακή ιστορία. Τι εννοούμε; 

Θετικό πρόσημο σημείωσε στο πρώτο του αγώνα ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, ως προπονητής των Λέικερς, καθώς οι «Λιμνάνθωποι» επικράτησαν 110-103 των Τίμπεργουλβς, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο NBA.

Ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία της διοργάνωσης, καθώς έγινε το… αδιανόητο!

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του Αμερικανού φόργουορντ. Ο 39χρονος Λεμπρόν και ο 19χρονος Μπρόνι πέρασαν μαζί στο παρκέ κι έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του NBA, πατέρας και γιος αγωνίστηκαν μαζί ως συμπαίκτες, σε επίσημη αναμέτρηση της διοργάνωσης. Μάλιστα, αν ο μικρός δεν αστοχούσε από τη γραμμή των 6.75, ο πατέρας του θα πιστωνόταν την ασίστ.

Να θυμίσουμε ότι, ο 19χρονος, Μπρόνι Τζέιμς, έγινε μέλος των Λέικερς, έχοντας επιλεγεί στο Νο55 του Draft, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στα φιλικά ματς της pre-season, με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ στη συνέχεια να τον υπολογίζει και στους επίσημους αγώνες.

Κωνσταντίνα Αρμακόλα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0