Basket Talk

Ο ατζέντης του Πετρούσεφ ήθελε να… φύγει από τον Ολυμπιακό: Η ανάρτηση που το αποδεικνύει! (pic)

Ο ατζέντης του Πετρούσεφ ήθελε να… φύγει από τον Ολυμπιακό: Η ανάρτηση που το αποδεικνύει! (pic)

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Φίλιπ Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό με προορισμό τον Ερυθρό Αστέρα με τη μορφή δανεισμού. Και η αλήθεια είναι πως ο ατζέντης του, το είχε… δηλώσει ξεκάθαρα. Απλώς, ελάχιστοι το είχαν προσέξει!

Σας προκαλεί εντύπωση που ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για να μεταβεί στον Ερυθρό Αστέρα με τη μορφή δανεισμού; Δεν θα έπρεπε! Διότι υπήρχε ένα… hint τις προηγούμενες εβδομάδες, παρότι οι περισσότεροι δεν το είχαμε καταλάβει.

Ο 24χρονος Σέρβος αποχωρεί για Βελιγράδι, λοιπόν, δίνοντας τέλος σε ένα σίριαλ, το οποίο είχε ως πρωταγωνιστή και τον ατζέντη του.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ατζέντης του Φίλιπ Πετρούσεφ, είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, πως τα σενάρια παραχώρησης του παίκτη στον Ερυθρό Αστέρα, από τον Ολυμπιακό, δεν ίσχυαν. Η λέξη-κλειδί, όμως, ήταν το «δυστυχώς».

Τι εννοούμε με αυτό; Πως στην ανάρτηση επί της ουσίας διέψευσε όσα λέγονταν, αλλά δεν ήταν… χαρούμενος με αυτό. Διαβάστε τη ξανά και θα καταλάβετε…

«Δυστυχώς, όλες οι πληροφορίες για ενίσχυση ομάδων της EuroLeague του Βελιγραδίου είναι εντελώς λανθασμένες. Καμία συμφωνία δεν υπάρχει και δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση εδώ και δύο εβδομάδες», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0