Basket Talk

Είναι Πανιώνιος, είναι συγκλονιστικός, είναι «Ιστορικός»: Τεράστια νίκη στη Γλυφάδα, με τρομερό κόσμο, επί του ΠΑΟΚ! (video)

Είναι Πανιώνιος, είναι συγκλονιστικός, είναι «Ιστορικός»: Τεράστια νίκη στη Γλυφάδα, με τρομερό κόσμο, επί του ΠΑΟΚ! (video)

Για ακόμα μία φορά μας απέδειξε γιατί λέγεται «Ιστορικός»! Σπουδαία νίκη για τον Πανιώνιο, επικρατώντας 73-62 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Μία σπουδαία νίκη πέτυχε απόψε (19/10) ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με σκορ 73-62, με τον «Ιστορικό» να πανηγυρίζει τη δεύτερη νίκη στη Stoiximan Basket League.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ένα σερί 0-7, με τον Πανιώνιο να μην μπορούσε να βρει σκορ στην αρχή, βρίσκοντας το πρώτο του καλάθι στο πέμπτο λεπτό της περιόδου. Η ομάδα του «δικεφάλου» διατηρούσαν ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο οι γηπεδούχοι με ένα σερί 6-0 έφεραν το ματς στα ίσα (13-13). Στη συνέχεια ο Περσίδης έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, στο τέλος του δεκαλέπτου (15-20).

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ανέβασε στροφές, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την κακή αμυντική λειτουργεία των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα 7-0 σερί με πρωταγωνιστή τον Άπσον, ωστόσο ο Μπράουν από την μεριά του Πανιωνίου ήταν ασταμάτητος, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ένα μικρό προβάδισμα (34-31).

Ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με δίποντο από τον Άπσον, διαμορφώνοντας το σκορ 34-34. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος κατάφερε και «ξέφυγε» τέσσερις πόντους μπροστά, με δύο σερί εύστοχα δίποντα από τον Ενόκο. Για δεύτερη φορά οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Κρούζερ να πετυχαίνει ένα μεγάλο σουτ. Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι έχασε αρκετά εύκολα καλάθια, αλλά και σουτ από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται, μεγαλώνοντας τη διαφορά και τελειώνοντας το πρώτο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου με σκορ 54-50, υπέρ του Πανιωνίου.

Με 2/2 τρίποντα ξεκίνησε ο Πανιώνιος από τους Σαλούστρο και Κάναντι, κάνοντας το συν 10 για τους γηπεδούχους (60-50). Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει επιθετικές λύσεις για μερικά λεπτά, ωστόσο έκανε ένα σερί 5-0 και με τρίποντο από τον Χέντερσον μείωσε στους έξι πόντους (67-61). Εξαιρετική συνεργασία από τους Κάναντι και Σαλούστρο, με τον πρώτο να πασάρει και τον δεύτερο να «σερβίρει». Σε όλη τη διάρκεια του τελευταίου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία και τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ωστόσο ένα τρίποντο από τον Χέντερσον δύο λεπτά πριν το φινάλε έβαλε τον ΠΑΟΚ ξανά στο παιχνίδι, μειώνοντας στους έξι. Όμως η ομάδα του Λυκογιάννη δεν έχασε το προβάδισμα, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0