Basket Talk

Σταμάτησε το σερί του Προμηθέα και πρώτη νίκη για τον Άρη στη GBL! (video)

Σταμάτησε το σερί του Προμηθέα και πρώτη νίκη για τον Άρη στη GBL! (video)

Πρώτη νίκη για τον Άρη στη Stoiximan Basket League, επικρατώντας του Προμηθέα με σκορ 86-75 , με τους Πατρινούς να καταγράφουν την πρώτη τους ήττα.

Την πρώτη τους νίκη στη Stoiximan Basket League πανηγύρισε ο Άρης, επικρατώντας του Προμηθέα με σκορ 86-75, με τους Θεσσαλονικείς να βάζουν «στοπ» στο σερί των Πατρινών.

Ένα εκπληκτικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας ένα σερί 11-0. Ο Προμηθέας δεν μπορούσε να «συνδεθεί» με το καλάθι για αρκετή ώρα, βρίσκοντας τον πρώτο τους πόντο από τη γραμμή των ελευθέρων βολών από τον Αντώνη Καραγιαννίδη. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, καταφέρνοντας να φτάσουν τη διαφορά μέχρι το συν 13 στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου, παρόλα αυτά έκλεισαν την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 12 πόντων (23-11).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με ένα επιμέρους 12-6 μείωσαν τη διαφορά στους έξι. Οι Πατρινοί ήταν αρκετά εύστοχοι, ειδικά από τη γραμμή των 6.75, με αποτέλεσμα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου να μειώσουν στο πόντο. Παρόλα αυτά, ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Νόλεϊ ήταν αρκετά καθοριστικοί στα τελευταία λεπτά πριν την ανάπαυλα, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα (43-37).

Οι γηπεδούχοι έμειναν για τρία λεπτά χωρίς πόντο στην αρχή της τρίτης περιόδου, με τους Βαρνάντο και Γουίλιμας να δίνουν επιθετικές λύσεις για τον Προμηθέα, πλησιάζοντας στο σκορ (46-42). Στο σημείο αυτό ο Βασίλης Τολιόπουλος πήρε «φωτιά», χτίζοντας διαφορά ασφαλείας για την ομάδα του. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 62-53, έπειτα από το κάρφωμα του Τζος Ρόμπερτς, δίνοντας ασίστ ο Νόλεϊ.

Στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή, καθώς δεν βοήθησαν τα άστοχα τρίποντα του Ουόκερ, με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να δίνει απάντηση σε κάθε προσπάθεια του αντιπάλου. Οι Τολιόπουλος και Ντε Τζούλιους ήταν ασταμάτητοι, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Άρης να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 43-37, 62-53


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0