Basket Talk

EuroLeague Day 9: Χωρίς νίκη παραμένει η Βίρτους - Έβαλε «στοπ» στο αήττητο του Ερυθρού Αστέρα η Μπαρτσελόνα!

EuroLeague Day 9: Χωρίς νίκη παραμένει η Βίρτους - Έβαλε «στοπ» στο αήττητο του Ερυθρού Αστέρα η Μπαρτσελόνα!

Η τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώθηκε με συναρπαστικές αναμετρήσεις. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς!

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague με συναρπαστικές αναμετρήσεις. Το ματς που ξεχώρισε ήταν αυτό στη Σερβία, με την Μπαρτσελόνα να νικάει τον Ερυθρό Αστέρα και να βάζει «στοπ» στο αήττητο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.


Μονακό-Βίρτους Μπολόνια: 101-85

Χωρίς νίκη παραμένει στη EuroLeague η Βίρτους Μπολόνια, καθώς ηττήθηκε στο «Πριγκιπάτο» από τη Μονακό, με την γαλλική ομάδα να πετυχαίνει την τρίτη της νίκη στη διοργάνωση.

H ιταλική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε και προηγήθηκε με διψήφια διαφορά, με τους «Μονεγάσκους» να μένουν πίσω στο σκορ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι, έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο τους κατάφεραν και έκαναν την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, πανηγυρίζοντας την νίκη.

Από την γαλλική ομάδα ξεχώρισαν οι Έλι Οκόμπο και Μάικ Τζείμς, μετρώντας 20 και 19 πόντους, αντίστοιχα. Ενώ, από την πλευρά των ηττημένων σε καλή βραδιά ήταν ο Τόρνικε Σενγκέλια, πετυχαίνοντας 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 46-47, 69-64, 101-85

 

Βιλερμπάν- Μπασκόνια: 76-69

Η Βιλερμπάν με «όπλο» την άμυνά της κατάφερε και πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια με 76-69, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη στη EuroLeague.

Οι Γάλλοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά δεν πτοήθηκαν και με ένα εκπληκτικό σερί 17-0 κατάφεραν και ανέτρεψαν την κατάσταση για να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνα, ανεβαίνοντας στο 2-2 της βαθμολογικής κατάταξης, μαζί με τους Βάσκους.

Ο Τεό Μαλεντόν από την γαλλική ομάδα ξεχώρισε, με τον ίδιο να κάνει career-high στη EuroLeague, σημειώνοντας 25 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 38-26, 53-54

Ερυθρός Αστέρας- Μπαρτσελόνα: 94-98

Έβαλε τέλος στο αήττητο του Ερυθρού Αστέρα η Μπαρτσελόνα, με την ισπανική ομάδα να πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο Βελιγράδι, καθώς επικράτησε στην παράταση της σερβικής ομάδας με σκορ 94-98.

Οι «Καταλανοί» νίκησαν στις λεπτομέρειες στην παράταση και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Πάντερ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, κατάφεραν και έφυγαν με το «διπλό» από τη Σερβία.

Για ακόμα μία φορά, ο Κέβιν Πάντερ ήταν ο κορυφαίος από την ισπανική ομάδα, μετρώντας 26 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-26, 47-44, 66-63, 84-84 (κ.α.), 94-98 (παρ.)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0