Basket Talk

Το «7» είναι… μαγικός αριθμός: Ήρθε η ώρα του Ολυμπιακού μέσα στο «σπίτι» της Εφές!

Το «7» είναι… μαγικός αριθμός: Ήρθε η ώρα του Ολυμπιακού μέσα στο «σπίτι» της Εφές!

Την Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει απόψε (18/10) ο Ολυμπιακός στην Τουρκιά, για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague., με στόχο να επανεκκινήσει  το ρολόι από το 2017, όταν και έφυγε νικητής από την έδρα της Εφές.

Με μία δύσκολη αποστολή θα «κλείσει» ο Ολυμπιακός την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν, καθώς απόψε (18/10, 20:30) θα αντιμετωπίσει στην Τουρκία την Αναντολού Εφές για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να πετύχει την τρίτη διαδοχική νίκη στη διοργάνωση, μετά τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Ζάλγκιρις και την Αρμάνι Μιλάνο, με στόχο να «σπάσουν» την αρνητική παράδοση!

Κι όμως η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στο «σπίτι» της Αναντολού Εφές ήταν πριν από επτά χρόνια!

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να κερδίσουν στην έδρα της τουρκικής ομάδας από το 2017 (58-61), με τον Βασίλη Σπανούλη να ήταν ο πιο καθοριστικός παίκτης της αναμέτρησης. Από τότε έχει να φύγει με το «διπλό» ο Ολυμπιακός, με την Εφές να μετράει έξι συνεχόμενες νίκες στην έδρα της κόντρα στην ελληνική ομάδα.

Η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρόλα αυτά ο τουρκικός σύλλογος θα επιδιώξει να κρατήσει την καλή παράδοση κόντρα στην ελληνική ομάδα, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ποιος είναι κυρίαρχος μέσα στην έδρα της.

Τι λέτε, μήπως ήρθε η ώρα να «σπάσει» αυτήν κατάρα ο Ολυμπιακός;

Κωνσταντίνα Αρμακόλα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0