Basket Talk

Ο Παναθηναϊκός έχασε, αλλά αυτό πόσοι το σκέφτηκαν; Στο 50%, μέσα στην Ισπανία, κόντρα σε 15 τρίποντα!

Ο Παναθηναϊκός έχασε, αλλά αυτό πόσοι το σκέφτηκαν; Στο 50%, μέσα στην Ισπανία, κόντρα σε 15 τρίποντα!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει το «διπλό» μέσα στη Μαδρίτη, αλλά μικρή σημασία έχει όταν ακόμα παίζεις στο 50% των δυνατοτήτων σου και χάνεις με μόνο τέσσερις πόντους διαφορά από τη Ρεάλ των 15 τριπόντων!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τη Ρεάλ στην τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός είχε να «παλέψει» με τα... θηρία και μια από τις συνηθισμένες μέρες που η Ρεάλ σουτάρει «και από τα αποδυτήρια»...

Με 15 εύστοχα τρίποντα και 7/9 εύστοχες βολές, η «Βασίλισσα» κοίταξε στα μάτια τον Πρωταθλητή Ευρώπης και υπερασπίστηκε το στέμμα της.

Ο Παναθηναϊκός, αν και εξίσου εύστοχος με 11 τρίποντα, «πληγώθηκε» αρκετά από τις βολές του, καθώς είχε 9/16.

Οι «πράσινοι» έχασαν από τη Ρεάλ όμως, παίζοντας - θα λέγαμε - στο 50% των δυνατοτήτων τους, αφού όπως κάθε άλλη ομάδα στην αρχή της σεζόν, έτσι και ο Παναθηναϊκός, δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Από την εν λόγω αναμέτρηση σίγουρα έλειψαν ΣλούκαςΓκριγκόνις, Μήτογλου, οι οποίοι φαίνεται πως ακόμα δεν βρίσκονται στο 100%, στην έναρξη της χρονιάς.

ΝανΕρνανγκόμεθΟσμάν και Παπαπέτρου ήταν όσα κρατά η ελληνική ομάδα, αφού όντες και οι τέσσερις αυτοί παίκτες διψήφιοι, «κουβάλησαν» στις πλάτες τους το σύνολο του Αταμάν.

Μια ακόμα νίκη προστέθηκε στη σειρά ΡεάλΠαναθηναϊκός και έκανε το 8 - 3 συνολικά και το... 1-0 για φέτος. Στο τέλος όμως, όπως και πέρυσι, κρίνονται όλα.

Και ανυπομονούμε να δούμε πόσο θα είναι το σκορ αυτό στο τέλος της χρονιάς ανάμεσα στη «Βασίλισσα» και τον Πρωταθλητή Ευρώπης!

Τζωρτζίνα Μπασλή

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0