Basket Talk

Η στιγμή που ο Καμπάτσο «εξέθεσε» τον Οσμάν και το Ρεάλ - Παναθηναϊκός πήγε στους… 14! (video)

Η στιγμή που ο Καμπάτσο «εξέθεσε» τον Οσμάν και το Ρεάλ - Παναθηναϊκός πήγε στους… 14! (video)

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ και Παναθηναϊκό έληξε με νικήτρια τη «Βασίλισσα» με σκορ 90 – 86 και έναν εξαιρετικό Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Παναθηναϊκός στον αγώνα απέναντι στη Ρεάλ χθες (17/10) προσπάθησε να βρει λύσεις και να πάρει το «διπλό». Ωστόσο, παραλίγο δεν τα κατάφερε.

Οι 23 πόντοι τα τέσσερα ριμπάουντ και οι 6 ασίστ του Κέντρικ Ναν, καθώς και η εξαιρετική εμφάνιση του Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, φάνηκαν ότι δεν ήταν αρκετά ακόμα για να πάρουν τη νίκη από τους Μαδριλένους.

Κομβικός ο ρόλος του Καμπάτσο (19π, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς κινητήριους μοχλούς για τη Ρεάλ, και αυτό μπορεί να αποδειχθεί με ένα μονάχα βίντεο.   

Η φάση αυτή στα επτά λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου εξέθεσε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού, αφού κανένας από τους παίκτες του Αταμάν δεν «διάβασε» την κίνηση του 33χρονου γκαρντ, ο οποίος με αυτή την πάσα από μακριά έφτασε τη διαφορά στους -14 για τον Παναθηναϊκό.

Ο Χεζόνια κατάλαβε γρήγορα τη δημιουργία του συμπαίκτη του, βρέθηκε κάτω από το καλάθι και χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού «έπιασε» στον ύπνο τον Οσμάν και ολόκληρη την άμυνα του Παναθηναϊκού, τελείωσε εύκολα τη φάση.

Η φετινή σεζόν αποδεικνύει και όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, δείχνουν ότι οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και ότι πρόκειται να δούμε απίστευτο μπάσκετ!




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0