Basket Talk

Αν είναι έτσι η Ζαλγκίρις εκτός έδρας, τι θα κάνει στο «Κάουνας»; Aδιανόητη 4η περίοδο και «διπλό» οκτάδας μέσα στο Μιλάνο! (video)

Αν είναι έτσι η Ζαλγκίρις εκτός έδρας, τι θα κάνει στο «Κάουνας»; Aδιανόητη 4η περίοδο και «διπλό» οκτάδας μέσα στο Μιλάνο! (video)
Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της EuroLeague πέτυχε η Ζάλγκιρις, με τη λιθουανική ομάδα να επιστρέφει από το -27 και να φεύγει με το «διπλό» από την Ιταλία, επικρατώντας της Αρμάνι Μιλάνο με 85-82.

Πιο μάχιμη από ποτέ η Ζάλγκιρις!

Η λιθουανική ομάδα έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στη EuroLeague, δείχνοντας από την αρχή την σκληράδα της και την μαχητικότητά της, έχοντας τη δυνατότητα να γίνει κακός οιωνός για όλες τις ομάδες της διοργάνωσης.

Από τον πρώτο κιόλας αγώνα καταλάβαμε πως η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι δηλώνει «παρών» και πως θα παλέψει μέχρι το τέλος, για να πάρει αυτό που θέλει. Στην πρώτη αγωνιστική κατάφερε και πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (74-67), με πρωταγωνιστές τους Ίγκνας Μπραζντέικις και Σλίβεν Φρανσίσκο. Στον επόμενο αγώνα που ακολούθησε, η Ζάλγκιρις σημείωσε αρνητικό πρόσημο, καθώς δεν τα κατάφερε μέσα στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό (74-68). Μετά την ήττα οι Λιθουανοί άλλαξαν «σελίδα», αφήνοντας πίσω το «στραβοπάτημα» τους, με αποτέλεσμα να κάνουν το 2/2 στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν!

Με «άριστα» τελείωσε την πρώτη διπλή αγωνιστική της EuroLeague, καταφέρνοντας να πετύχει δύο εκτός έδρας νίκες. 

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έφυγε νικηφόρα από την Μπολόνια, κερδίζοντας τη Βίρτους με σκορ 71-68, ενώ το αποκορύφωμα ήταν το ματς στο Μιλάνο, κάνοντας το... αδιανόητο!

Μακριά από την έδρα της, χωρίς την υποστήριξη από τον κόσμο της και όμως τα κατάφερε!

Η Ζάλγκιρις πέτυχε μία από τις πιο ιστορικές ανατροπές στη EuroLeague, επιστρέφοντας από το -27 και κερδίζοντας την Αρμάνι Μιλάνο 85-82. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έδειχνε να είχε «καθαρίσει» από το τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι, ωστόσο οι πρωταθλητές της Λιθουανίας χρειάστηκαν μόνο ένα δεκάλεπτο για να το «γυρίσουν», πετυχαίνοντας στην τελευταία περίοδο 37 πόντους. Έτσι, μετά από αυτήν την ασύλληπτη ανατροπή η Ζάλγκιρις πέτυχε την τρίτη της νίκη στη διοργάνωση και έφτασε στο 3-1.

Φανταστείτε και αυτό το έκανε μακριά από την έδρα της.... Δηλαδή η Ζάλγκιρις στο «Κάουνας» τι θα καταφέρνει;


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0