Basket Talk

Υπάρχουν και «Βασίλισσες» που… υποκλίνονται στα «αστέρια»: Όταν ξεκινάει ένα σερί από το Ρεάλ – Παναθηναϊκός!

Υπάρχουν και «Βασίλισσες» που… υποκλίνονται στα «αστέρια»: Όταν ξεκινάει ένα σερί από το Ρεάλ – Παναθηναϊκός!

Τον Παναθηναϊκό AKTOR θα υποδεχθεί απόψε (17/10) η Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «Μαδριλένους» να θέλουν να αποφύγουν τη δεύτερη σερί ήττα στη EuroLeague. Ωστόσο, μέχρι πόσα σερί αρνητικά αποτελέσματα έχει καταγράψει στη σειρά η «Βασίλισσα» στη EuroLeague;

Τον περασμένο Μάιο ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της EuroLeague, κατακτώντας το έβδομο ευρωπαϊκό στην ιστορία του. Τώρα, μετά από πέντε μήνες, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει ξανά τους Ισπανούς, κλείνοντας με μία δύσκολη αποστολή την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.

Μία αγνώριστη Ρεάλ παρακολουθούμε φέτος στη διοργάνωση, με την ισπανική ομάδα να πραγματοποιεί ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία της, καθώς έχει πετύχει μόνο μία νίκη, μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τσους Ματέο ξεκίνησε με ήττα τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, καθώς έχασε μέσα στη Γερμανία από την Μπάγερν Μονάχου (97-89),  ενώ στη δεύτερη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη της εντός έδρας νίκη κόντρα στην Παρτίζαν, με 93-86. Ωστόσο, οι Ισπανοί στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» έχασαν στον «εμφύλιο» από την Μπασκόνια (76-72), κάνοντας έτσι τη δεύτερη ήττα στη EuroLeague.

Έτσι, οι «Μαδριλένοι» στην αποψινή συνάντηση κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, θα επιδιώξουν να βελτιωθούν και να βρουν ξανά τον παλιό τους εαυτό, ώστε να αποφύγουν το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα.

Το ερώτημα όμως είναι… Μέχρι πόσες σερί ήττες έχει καταγράψει η Ρεάλ Μαδρίτης στη EuroLeague;

Στην προηγούμενη σεζόν, η ισπανική ομάδα πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, κερδίζοντας 10 σερί ματς. Η πρώτη ήττα για τη «Βασίλισσα» τη σεζόν 2023-24 ήρθε στην 11η αγωνιστική κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Παρόλα αυτά, υπήρξαν «σκαμπανεβάσματα» στην πορεία της Ρεάλ, καθώς έχασε τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Τα αρνητικά αποτελέσματα για τους «Μαδριλένους» ξεκίνησαν από την Ιταλία, με την ισπανική ομάδα να χάνει από την Αρμάνι Μιλάνο (81-76). Στην συνέχεια, ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» στην Ισπανία (97-86) και η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Ισπανούς ήταν από τη Φενέρμπαχτσε, με αποτέλεσμα να χάσει από την τουρκική ομάδα στην έδρα της (89-79).

Τώρα μένει να δούμε, αν η ομάδα του Τσους Ματέο θα μεγαλώσει το αρνητικό σερί της φέτος ή αν ό,τι έγινε… έγινε, έμαθε το μάθημά της και ο Παναθηναϊκός δεν θα την κερδίσει για 3η συνεχόμενη φορά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0