Basket Talk

Ο Ερυθρός Αστέρας με το 3 - 0, εννέα ομάδες στο 2 - 1 και η «Βασίλισσα» στη 13η θέση!

Ο Ερυθρός Αστέρας με το 3 - 0, εννέα ομάδες στο 2 - 1 και η «Βασίλισσα» στη 13η θέση!

Η Ευρωλίγκα έχει ξεκινήσει για τα καλά και βρισκόμαστε ήδη στην τέταρτη αγωνιστική, η οποία κάθε άλλο παρά βαρετή δεν πρόκειται να είναι, αφού στο round one έχουν έρθει ήδη τα πάνω – κάτω.

Η σεζόν της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2024 – 2025 έχει ξεκινήσει για τα καλά και βρίσκεται στη «διαβολοβδομάδα» για τη διεξαγωγή της τέταρτης αγωνιστικής που ξεκινάει με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Άλμπα Βερολίνου και τη Φενέρμπαχτσε.

Μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών στην κορυφή των Euroleague Standings βρίσκεται ο αήττητος Ερυθρός Αστέρας με το εξαιρετικό 3 – 0 και μια πολύ καλή εμφάνιση.

Έχοντας νικήσει Παρί, Μπασκόνια και Φενέρμπαχτσε, η ομάδα του Ιωάννη Σφαιρόπουλου θα έρθει αντιμέτωπη με τη Μπαρτσελόνα στις 18/10 για τη τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Κάτω από τον Ερυθρό Αστέρα με 2 – 1 δεν βρίσκονται μια, αλλά εννέα ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στην τρίτη και την τέταρτη θέση αντίστοιχα κάτω από τη Μπαρτσελόνα, η οποία είναι δεύτερη.

Η ομάδα των «πρασίνων» κατάφερε να κερδίσει Άλμπα και Μπάγερν, αλλά ηττήθηκε από την «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, την Παρί, στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Αντίστοιχα και ο Ολυμπιακός με δυο νίκες και μια ήττα, κατάφερε να «καθαρίσει» τα παιχνίδια απέναντι σε Ζαλγκίρις και Μιλάνο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό από τη Φενέρ μέσα στην Πόλη.

Σε μια όχι και τόσο ευχάριστη θέση βρίσκεται η «Βασίλισσα», η οποία με δυο ήττες και μια νίκη βρίσκεται στη 13η θέση κάτω από την Παρτίζαν και πάνω από την Βιλερμπάν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, περνάει ένα διάστημα που προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της, όπως κάθε άλλη ομάδα, αφού βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν.

Οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν από Μπασκόνια και Μπάγερν, ενώ κατάφεραν να κερδίσουν την Παρτίζαν και σήμερα (17/10) θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη.

Η τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας ξεκινάει σήμερα (17/10) με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και βαθμολογίες που πρόκειται να αλλάξουν φέρνοντας τα πάνω – κάτω.

Ποιος πρόκειται να ανέβει και ποιος θα πέσει; Θα το μάθουμε σύντομα…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0