Basket Talk

«Δεν θα το καταλάβω ποτέ»: Ο κανονισμός της EuroLeague που δικαιώνει τους… διαιτητές στο Παρί – Παναθηναϊκός! (pic)

«Δεν θα το καταλάβω ποτέ»: Ο κανονισμός της EuroLeague που δικαιώνει τους…  διαιτητές στο Παρί – Παναθηναϊκός! (pic)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε από την Πάρι στη Γαλλία, στην 3η αγωνιστική της EuroLeague. Παρόλα αυτά, ακόμα συζητιέται η φάση πριν τη λήξη της αναμέτρησης, για την οποία η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατέθεσε ένσταση. Ο Κέντρικ Ναν τοποθετήθηκε για το θέμα, με τον ίδιο να εκφράζει την απορία του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε από την Παρί, στην 3η αγωνιστική της EuroLeague. Παρόλα αυτά, ακόμα συζητιέται η φάση πριν τη λήξη της αναμέτρησης, για την οποία η ελληνική ομάδα κατέθεσε ένσταση.

Συγκεκριμένα, ο Εργκίν Αταμάν δέχθηκε μία τεχνική ποινή, με τον Ισπανό διαιτητή στη συνέχεια να δίνει απλό φάουλ στον Κέντρικ Ναν, ενώ ο χρόνος είχε σταματήσει. Ωστόσο, ο διαιτητής άλλαξε γνώμη και χρέωσε τον Αμερικανό γκαρντ με αντιαθλητικό.

Για αυτήν την φάση ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέθεσε ένσταση, με τον Ναν να τοποθετείται για αυτό το θέμα, εκφράζοντας την απορία του και δηλώνοντας πως δεν θα το καταλάβει ποτέ αυτό.

Ωστόσο, οι κανονισμοί της EuroLeague φαίνεται να δικαιώνουν την απόφαση των διαιτητών, καθώς, σύμφωνα με ανάρτηση που... κυκλοφορεί στο Twitter, ο ρέφερι μπορεί να δώσει τεχνική ποινή ή αντιαθλητικό, ακόμα κι αν ο χρόνος έχει σταματήσει.
kanonis.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0