Basket Talk

Έχασε από την Παρί, δύσκολο έργο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μήπως όλα αυτά είναι… οιωνοί για τον Παναθηναϊκό;

Έχασε από την Παρί, δύσκολο έργο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μήπως όλα αυτά είναι… οιωνοί για τον Παναθηναϊκό;

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής σεζόν της EuroLeague βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Παναθηναϊκό να χάνει από την Παρί (84-80). Τι έκανε όμως ο πρωταθλητής Ευρώπης πέρυσι; Πώς ξεκίνησε την πρώτη του διπλή αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν της ευρωπαϊκής διοργάνωσης;

Με ήττα ξεκίνησε την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής EuroLeague ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε από την Παρί με σκορ 84-80, με τη γαλλική ομάδα να «γράφει» ιστορία, καθώς πέτυχε την πρώτη της νίκη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα κλείσει την πρώτη διπλή αγωνιστικής της σεζόν, με μία δύσκολη αποστολή, καθώς θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ερώτημα τώρα είναι… Πώς τα πήγε ο Παναθηναϊκός στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της προηγούμενης σεζόν;

Κι όμως, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ξεκίνησε την πρώτη διπλή αγωνιστική της σεζόν 2023-24 με δύο ήττες!

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έφυγαν με άδεια χέρια από την Πόλη, καθώς ηττήθηκαν από την Φενέρμπαχτσε με σκορ 83-69, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της EuroLeague. Ενώ, με αρνητικό αποτέλεσμα «έκλεισε» την πρώτη «διαβολοβδομάδα» ο πρωταθλητής Ευρώπης, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα της έδρας του, χάνοντας μέσα στο ΟΑΚΑ από την ισραηλινή ομάδα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, με σκορ 86-81.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με αρνητικό πρόσημο την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της περσινής σεζόν και τώρα μένει να δούμε, αν συνεχίσει και φέτος αυτήν την... αρνητική παράδοση, μετά την ήττα του κόντρα στην Παρί! Αλλά ας μην ξεχνάμε το βασικότερο... Συνέβη και πέρυσι! Και όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη πέρυσι, στο φινάλε της σεζόν! 

Κωνσταντίνα Αρμακόλα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0